Utilizatorii Windows 10 pot descărca acum un upgrade major și aici sunt cele mai bune caracteristici

0
21

Windows este sistemul de operare al Microsoft care este extrem de popular

. De fapt, software-ul depaseste mult macros, Linux si Chrome OS.

Ultima actualizare substanțială a software-ului a fost denumită Actualizarea Windows 10 octombrie 2018 și inițial lansată pe 2 octombrie.

Cu toate acestea, lansarea după ce un număr de utilizatori au raportat cazuri de pierderi de date neașteptate.

În luna următoare, Microsoft a reluat livrarea actualizării din 2018, după ce a insistat că a "cercetat temeinic și rezolvat toate problemele conexe" care au fost evidențiate .

Cu toate acestea, la acea vreme, firma a subliniat că a adoptat o abordare mai "măsurată cu actualizarea din octombrie", care i-ar permite să monitorizeze mai bine "datele de sănătate ale dispozitivelor"

utilizatorii ar putea descărca instantaneu actualizarea dintr-o dată, iar fanii trebuie să aștepte până când hardware-ul lor le-a determinat să fie disponibil actualizarea din octombrie 2018.

Dar acum Microsoft a anunțat oricine poate descărca actualizarea din octombrie 2018 dacă se îndreaptă spre meniul de setări al computerului și se apasă manual pe butonul "verifică pentru actualizări".

Actualizarea Windows 10 octombrie 2018 aduce o serie de modificări notabile care modifică experiența utilizatorului

Clipboard-ul a fost reînnoit în noul software și acum profită de tehnologiile cloud pentru a face mai ușor copierea și lipirea pe mai multe dispozitive mai mult decât oricând.

Aplicația File Explorer a primit, de asemenea, un nou mod întunecat în actualizare, ceea ce înseamnă că acum există o mai mare coeziune între aplicație și modul de întuneric deja prezent pe Windows 10.

Mai mult, suportul pentru SwiftKey a ajuns, de asemenea, în upgrade și în timp ce cu siguranță va fi adoptat de mulți fanii Windows 10 care au dispozitive cu o touchscreen

Microsoft lucrează, de asemenea, pentru a aduce o integrare mai strânsă între smartphone-urile și dispozitivele Windows 10 cu noua sa aplicație pentru telefonul dvs.

Software-ul permite fanilor să sincronizeze mesajele text și fotografiile între hardware, intuitiv pentru utilizatori

Cu toate acestea, software-ul permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje text de pe computerul lor

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here