Sfârșitul anului pe o notă ridicată cu aceste tranzacții de mare tehnologie

0
34

Pentru a vă informa, dacă cumpărați ceva prezentat aici, Mashable ar putea câștiga o comisie de afiliere.

Imagine: trelab

Deoarece acest an deosebit de încercat se îndrăgostește cu milă, avem doar un lucru de spus până în 2018 : .

Pentru a sărbători încheierea acestui an, vom încheia cele mai bune 10 oferte Mashable Shop pentru gadget-uri din 2018, toate dintre care puteți încă să înnebunesc doar pentru următoarele câteva zile. În plus, puteți să vă începeți Anul Nou pe o notă ridicată introducând codul NEWYEAR2019 la checkout pentru a economisi încă 19%.

Magazinele de mai jos:

tehnologia cu aptX și anularea activă a zgomotului T-Quiet ™, aceste căști wireless confortabile blochează zgomotele de fundal nedorite, astfel încât să puteți asculta buzunarele preferate cu o claritate de neegalat. De asemenea, au ajuns până la 35 de ore de viață a bateriei cu o singură încărcare, astfel încât să puteți fi siguri că vă veți asculta 100 de ani de Sweetener

De obicei, oferim TBB ZB pentru $ 149.99 o valoare de 259.99 $), dar pentru o perioadă limitată, poți să înregistrezi o pereche pentru doar 78.99 $ – 63.98 $ cu codul NEWYEAR2019.

Nicio cartelă de credit mai mare decât cinci, această baterie din aluminiu de lux oferă taxe pentru dispozitivele iOS cu până la 1% din durata de viață a bateriei pe minut, fără a vă grăbi portofelul. Este disponibil în două culori diferite – negru și argintiu – și vine la alegerea unui conector încorporat Lightning sau Micro-USB.

În mod normal, cititorii Mashable pot ridica acumulatorul cu acumulator LithiumCard pentru numai 20 $ – 16,20 dolari cu codul NEWYEAR2019

Folosite de profesioniștii militari, aceste lanterne tactice au un zoom reglabil, cinci moduri diferite de iluminare și o construcție puternică și rezistentă la intemperii. Puneți unul dintre ei în portbagajul mașinii dvs., ca parte a setului dvs. de siguranță pentru conducerea în timpul iernii, și asigurați-vă că veți fi pregătiți pentru orice situație de salvare care vă stă în putință.

Un pachet cu două flash-uri Viper 1000-Lumen Tactical poate fi al tău astăzi pentru numai 29,99 $ – cu 75% din prețul original de 119,99 $ (și doar 24,29 $ cu codul NEWYEAR2019). Funcția Bluetooth 5.0, vă puteți bucura de o experiență wireless de ascultare fără a sacrifica orice calitate. Se potrivesc confortabil în ureche cu o singură răsucire și vin cu un carcasă portabilă de încărcare care oferă până la 50 de ore de ascultare.

Aveți posibilitatea să înscrieți o pereche de urechi REVEL True Wireless (o valoare de 149,95 $) în alegerea dvs. de două finisaje – pistol metalic sau alb – pentru doar 79,95 $ (sau 64,76 $ cu codul NEWYEAR2019) la magazinul Mashable acum

Sunteți gata să vă îmbunătățiți calitatea somnului? Aceasta este o întrebare stupidă – desigur că ești. GO2SLEEP este un dispozitiv ușor, cu tehnologie AI integrată care se fixează pe vârful degetului pentru a monitoriza cu atenție somnul tău. În momentul în care vă treziți, va fi generat un raport de somn detaliat care conține recomandări personalizate privind modul în care puteți obține o odihnă mai bună, pe care o puteți vedea pe aplicația sa de telefon inteligent.

Valorificată la 129 USD, puteți achiziționa sistemul GO2SLEEP

Calling all devotees Apple: Această stație de încărcare poate succa un iPhone, Apple Watch și AirPods simultan (și fără fir), făcând iPM soluția definitivă pentru doar 80,19 dolari atunci când utilizați codul NEWYEAR2019.

O valoare de 129,99 USD, puteți economisi 66% prin accesarea magazinului Mashable Today, unde găsiți stația de încărcare fără fir iPM 3-în-1 pentru doar acum 34,82 dolari cu codul NEWYEAR2019

Capturați imagini impresionant de netede pe telefonul smartphone fără a vă îngrijora de o baterie aprinsă cu MOZA Mini-MI, un unghi unic de 8 moduri echipat cu o tehnologie de încărcare fără fir care ține dispozitivul energizat în timp cefilm. Asigurați-vă că beneficiați de aplicația sa de smartphone însoțitoare, care oferă tot felul de setări profesionale pentru fotografii și video.

O valoare de 109,99 USD, oferim telefonului GigaForce Smartphone GZMAL Mini-MI pentru încărcarea fără fir cod: NEWYEAR2019

Du-te la cer cu acest laser de fotografiere Star Wars Propel Drone care a fost modelat după alianța rebelilor X-Wings. Proiectat cu tehnologie de propulsie inversă și setări de viteză multiple care ajung până la 35 de mile pe oră, TIE Fighters din Empire nu au nici o șansă împotriva acestui copil.

Valorificat la 149,99 $, Star Wars Propel Drone este al tău numai pentru (19659013) Fabricat cu o împletire ultra-durabila pentru a preveni lacrimile si incurcaturile, cablul Triton de mare viteza este dotat cu conexiuni USB la fulger, USB tip C si conexiuni micro USB pentru comoditate,

Pentru următoarele câteva zile, veți găsi la vânzare în Magazinul Mashable doar pentru un preț de 9,99 USD și respectiv 12,99 USD pentru un cablu Triton 3-în-1 [sau$1052cucodulNEWYEAR2019)-oeconomiedepeste50%

Proiectat pentru a capta momentan clipuri audio și video minuțios, cambulă Black Box ar trebui să fie partenerul tău pe drum în cazul în care esti într-un accident. Servește ca cea de-a doua pereche de ochi, înregistrând în rezoluție de 1080p zi sau noapte de pe parbriz, fără a vă observa linia de vedere.

O valoare de 149.5 dolari, Black Box 1080p Dash Cam tocmai a intrat în vânzare pentru (F, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) retur; n = f.fbq = functie () {n.callMethod ?
  n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n;
  n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0;
  t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră,
  document 'script', 'https: //connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
  fbq ("init", "1453039084979896");
  dacă (window._geo == 'GB') {
    fbq ("init", "322220058389212");
  }
  
  dacă (window.mashKit) {
    mashKit.gdpr.trackerFactory (funcția () {
      fbq ("track", "PageView");
    }).face();
  }

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here