Samsung a zvonit că va lansa portofelul de tip criptocurrency cu lansarea lui Galaxy S10

0
14

Samsung dezvoltă un serviciu de portofel cu criptocurrency, care poate fi disponibil imediat după lansarea modelului Galaxy S10, potrivit unui raport al SamMobile . Raportul citează gigantul smartphone coreean ca mărci înregistrate "Blockchain KeyStore", "Blockchain key box" și "Blockchain Core" în Uniunea Europeană, deși raportul indică faptul că numele portofelului rece și produselor cripto-portofel nu au fost finalizate .

Se spune că Samsung va lansa două servicii de criptogramă diferite. Primul este un portofel rece, care stochează criptocurrency offline și necesită acces fizic la un dispozitiv pentru a fi recuperat. Al doilea este un portofel fierbinte care poate accepta intrări și efectua transferuri de ieșire, precum și vizualizarea informațiilor despre cont și istoricul tranzacțiilor. SEE: Cercetare: Starea actuală și previziunile pentru viitorul blocului de blocuri în Enterprise

Intrarea raportată de Samsung în spațiul de blocare vine ca o lovitură pentru fostul lider Android, HTC, care a lansat telefonul Exodus 1 în luna decembrie. Potrivit CNET, Exodus 1 include o caracteristică de recuperare a cheilor sociale ", care vă permite să alegeți câteva persoane de contact de încredere pentru a deține o parte din cheile cripto, astfel încât să puteți accesa criptocurrency dacă telefonul dvs. este pierdut sau furat sau dacă "

Încercarea HTC de a avea un telefon blocat – care poate fi achiziționată numai de la HTC, folosind criptocurrency – a fost văzută pe scară largă ca o încercare disperată de recuperare a relevanței, deoarece producătorul de smartphone-uri din Taiwan a scăzut sub 1% Google a cumpărat aproximativ jumătate din divizia smartphone-urilor HTC împreună cu o licență neexclusivă pentru proprietatea intelectuală legată de telefonul HTC pentru 1,1 miliarde de dolari în 2017.

Samsung pare să lucreze pentru a face Galaxy S10 tot toată lumea, deoarece rapoartele indică faptul că Samsung planifică o versiune gigantică a modelului Galaxy S10 care include șase camere, suport pentru 5G și un ecran de montare de 6,7 inci. În prezent, nu este clar cât de multe modele vor fi comercializate sub numele Galaxy S10. În mod tradițional, telefonul pilot Samsung este propulsat de SoCs Qualcomm Snapdragon în America de Nord și Japonia și cu SoC-urile Exynos dezvoltate de Samsung în restul lumii. Este posibil ca și versiunile non-5G ale modelului S10 să fie disponibile. CEO-ul OnePlus, Pete Lau a declarat pentru CNET că telefoanele OnePlus activate cu 5G ar putea fi vândute la 200-300 $ mai mari decât versiunile LTE . Pe de alta parte a spectrului de preturi, zvonurile indica si potentialul unui Galaxy S10 la un pret bugetat.

Aspiratiile blockchain-ului Samsung ar trebui luate cu un scepticism generos, site-ul Cryptocurrency Cointelgraph raporteaza ca un reprezentant Samsung a refuzat să comenteze raportul, numindu-l "zvon și speculații". Piața criptocurențelor a înregistrat, de asemenea, pierderi puternice în ultima lună, în timp ce prețul Bitcoin a scăzut cu 2.900 de dolari în ultima lună, până la o valoare de 3.500 de dolari.

Loturile mari pentru liderii de tehnologie:

  • Samsung a aplicat pentru mărcile comerciale "Blockchain KeyStore "," Blockchain key box "și" Blockchain Core "în Uniunea Europeană.
  • HTC a lansat un telefon cu cifru criptocurrency în decembrie, deși poate fi achiziționat direct de la HTC folosind criptocurrency

De asemenea, vezi

 samsung-fold.jpg

Imagine: Juan Garzon / CNET
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here