Rezistența la apă iPhone economisește viața turiștilor după ce capsizes barca

0
25

Nu veți realiza niciodată cât de important este să aveți un smartphone rezistent la apă, până când trebuie să utilizați unul pentru a solicita ajutor în timp ce călătoriți cu apă. Asta sa întâmplat cu un grup de prieteni care au vizitat Japonia recent, după ce barca lor a fost înfrântă în mările brute. Un iPhone rezistent la apă le-a permis să sune la numărul de urgență local și să-i salveze pe garda de coastă.

Rachel Neal și prietenii ei vizitează o insulă din largul coastei Okinawa, când au fost forțați să abandoneze nava. Ea a explicat în "The Today Show" că are întotdeauna o "geantă goală" pregătită în orice moment și iPhone-urile care aparțin ei și prietenilor ei erau în ea. După ce s-au sărit peste bord, au încercat să folosească telefoanele pentru a solicita ajutor. Unul era deja deteriorat de apă, dar iPhone-ul lui Neal încă funcționa, deoarece este un dispozitiv rezistent la apă.

Pe ​​măsură ce garda de coastă a venit la salvare, grupul a folosit același smartphone pentru a înregistra imagini ale prietenilor lor fiind scoși din apă. Nu este clar ce dispozitiv a folosit, dar toate modelele iPhone începând cu iPhone 7 sunt rezistente la apă, ceea ce înseamnă că oricare dintre noile telefoane ar fi funcționat.

Povestea a fost prezentată pe "The Today Show", dar numai după Neal a scris o notă companiei, mulțumindu-i că a făcut un produs de calitate. CEO-ul Apple, Tim Cook, care rareori folosește Twitter, a reluat povestea:

Apple Watch a fost tradițional dispozitivul de salvare a vieții de la Apple, după ce a detectat starea de sănătate pe care utilizatorul nu o cunoștea. Acest lucru se datorează faptului că Apple Watch dispune de senzori care vă monitorizează ritmul cardiac și de asemenea vă poate spune dacă ați căzut. De data aceasta, a fost o caracteristică a smartphone-urilor pe care majoritatea dintre noi o considerăm a fi de acord.

Sperăm că nu va trebui niciodată să testați dispozitivul dvs. iPhone sau Android în astfel de condiții, dar dacă sunteți în apă de multe ori, o idee bună pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. este rezistent la apă. De asemenea, este o idee bună să aflați numerele locale de urgență atunci când călătoriți în străinătate. S-ar putea să-ți salvezi viața.

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here