Red Dead Redemption 2: Greats news for Rockstar as PS4 and Xbox sales jump | Gaming | Entertainment

0
16

Sa confirmat că Red Dead Redemption 2 se întoarce la a fi cel mai bun joc video de vânzare din Marea Britanie.

După ce a ținut locul înainte, a fost dezvăluit că săptămâna aceasta a văzut Red Dead 2 pe 19459004 ] PS4 și Xbox One revendică poziția de top în topurile de jocuri fizice din Marea Britanie.

Se crede că Red Dead Redemption 2 a înregistrat recent o creștere puternică a vânzărilor, la fel de mult cu o creștere de 19%, alături de alte versiuni importante .

Potrivit Gamesindustry.biz RDR2, FIFA 19 și Call of Duty Black Ops 4 au dominat topurile și au constituit o mare parte a vânzărilor. un milion de jocuri în cutie în Marea Britanie și combinate reprezintă peste patru milioane de jocuri fizice vândute ", se arată în site-ul oficial al site-ului

" Nu înseamnă că numărul 1 – Super Smash Bros Ultimate de săptămâna trecută a scăzut. 4. "

" Se pare că o cădere grea, dar de fapt vânzările au scăzut doar cu 52% săptămânal pe săptămână, ceea ce reprezintă un rezultat decent pentru un joc în cea de-a doua săptămână de vânzare. "

Și se pare că multe francize de jocuri au înregistrat o creștere a vânzărilor săptămâna aceasta, trilogia Spyro Reignited urcând două locuri la numărul 6, iar Forza Horizon 4 a făcut un salt de vânzări de 135%.

Este o veste minunată pentru Rockstar Games, echipa de dezvoltare din spatele Red Dead Redemption 2.

Nu numai că dovedește că RDR2 are o putere de ședere, dar mai înseamnă și mai mulți potențiali jucători pentru Red Dead Online

] Segmentul multiplayer al jocului este următoarea zonă majoră a jocului pe care va fi concentrat echipa de dezvoltare

O nouă actualizare nouă a fost promisă pentru începutul anului 2019, care va aduce conținut și moduri proaspete on-line "

" Am participat la sugestiile și sugestiile primite de la comunitate și lucrăm la actualizări pentru începutul anului 2019 pentru a aborda multe biți de feedback, inclusiv unele măsuri noi de luptă anti-tentativă în lucrări și alte actualizări pentru a îmbunătăți echilibrul de joc. 19659002] "Suntem de asemenea, de a lucra pe o mulțime de noi caracteristici, moduri și alte Red Dead Online actualizări de conținut de gameplay pe care suntem foarte încântați să le împărtășim mai mult în noul an

"Vă mulțumim din nou tuturor jucătorilor Red Dead din întreaga lume pentru sprijinul și feedbackul dvs. uimitor contribuții. Vă rugăm să fiți atenți pentru mai multe informații în săptămânile și lunile următoare. "

Mai multe știri despre Red Dead Redemption 2 se așteaptă să fie împărtășite în următoarele săptămâni

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here