Pokemon Go Christmas event countdown – Start date, Delibird, Ice Pokemon, Incubators, more | Gaming | Entertainment

0
15

fani se numără până la începutul evenimentului de Crăciun 2018.

Următorul eveniment Pokemon Go Holiday are o dată de începere de 18 decembrie. Evenimentele Niantic încep de obicei la ora 21:00 în Marea Britanie.

Rularea până la 2 ianuarie, cel mai recent eveniment Pokemon Go Christmas, văd încă o dată întoarcerea lui Delibird

Pocket Monster-ul care dă cadou va fi alăturat de o mulțime de gheață Pokemon cum ar fi Jynx, Sneasel, Swinub, Snorunt, Spheal și Snover.

Inutil de spus, fanii vor putea întâlni și Pikachu purtând o pălărie festivă

În altă parte, Smoochum, Azurill și Munchlax vor avea mai multe șanse de incubație de la 7 km de ouă, care pot fi deblocate prin trimiterea și primirea de cadouri prietenilor.

Formatorii vor primi, de asemenea, incubatoare gratuite de unică folosință, rotind PokeStops până pe 2 ianuarie. ] Începând cu data de 18 decembrie, vor fi disponibile și bonusuri de timp limitate pentru durata evenimentului, începând cu data de 18 decembrie.

De la 18 decembrie până la 22 decembrie, formatorii vor primi bomboane duble pentru capturarea și transferarea Pokemonului.

26 decembrie, jucătorii vor câștiga d ouble Catch Stardust

Acest lucru va fi urmat de dublu XP când vei prinde Pokemon până pe 30 decembrie, urmat de incubatoare mai rapide până pe 2 ianuarie.

Există chiar și câteva felii speciale de Crăciun cu tematică de la magazin. ] "Încântat să-ți arate spiritul de vacanță?" Întreabă Niantic. "Îmbrăcați-vă avatarul cu puloverul, mănușile și cizmele cu tematică Delibird, disponibile pe 18 decembrie în magazinul de stil!

" Așezați-vă un pic fericit în vacanța dvs. cu Pokémon GO! Rămâi în siguranță și explorați fericit! "

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here