PlayStation VR UPDATE: Incredible new upgrade for PS4 games revealed | Gaming | Entertainment

0
20

Dacă te întrebi ce se va întâmpla în continuare pentru PlayStation VR Sony, există o nouă caracteristică neașteptată pe care probabil că nu ți-a dat seama că o să vină.

Setul cu cască PS4 Sony a câștigat plăcerile, nu pentru

Misiunea Astro Bot Rescue a fost lăudată ca un real pas înainte pentru jocurile Realității Virtuale de către critici

Dar există ceva care lipsește din actuala configurație PlayStation VR?

19659002] Da, ai ghicit-o; (19659006) Știrile PlayStation VR în această săptămână includ un nou add-on care speră să facă exact acest lucru.

O realitate virtuală care oferă o miros de rău (19459006) (19659002) Compania de tehnologie Feelreal a intrat acum în faza de pre-lansare pentru noul dispozitiv, care oferă șansa de a adăuga o scenă în aventura dvs. VR [19659002] Potrivit site-ului, noul generator de mirosuri se caracterizează printr-un cartuș înlocuibil, care conține 9 capsule aromate individuale.

Jucătorii pot alege și combina oricare dintre cele 255 de mirosuri disponibile în magazin și le pot instala și schimba în funcție de tipul

Titlurile PlayStation VR acceptate PS4 includ Skyrim și Beat Saber printre altele, în timp ce site-ul spune că este ușor să adăugați asistență în viitor.

Noul design Feelreal se conectează la orice set de căști VR prin Bluetooth sau Wi-Fi și nu nu necesita cabluri

Asta inseamna ca il poti folosi cu PlayStation VR, Samsung Gear VR, Oculus Rift, Oculus Go si HTC Vive.

Si fanii care doresc sa-si creeze propria experienta pot face acest lucru printr-un editor video, cu Feelreal care confirmă:

"Este ușor să creați propriile piese îmbunătățite de Feelreal pentru videoclipuri, experiențe și jocuri cu editorul nostru la îndemână. Modificatorii experimentati pot chiar modifica cartușele de miros, combinand si creand propriile lor experiente unice

"Distribuie piesele tale cu intreaga lume si descarca ceea ce a venit cu comunitatea mod

" Ușor de instalat magnetic mounts-ul va păstra atașat ferm atunci când o utilizați. Feelreal este disponibil în culorile alb, gri și negru pentru a se potrivi cu setul cu cască VR. "

Feelreal poate fi utilizat cu filme și 360 de videoclipuri, precum și cu jocuri video și experiențele personale" Dream "ale companiei disponibile prin intermediul unei aplicații.

Ideea de a adăuga un miros la experiența VR poate părea ca un truc, dar există motive serioase pentru a face ceva de genul asta.

Immersiunea este o parte masivă a experienței realității virtuale și poate contribui la reducerea riscului de mișcare

Deci, dacă este posibil să adăugați un element nou care să vă ajute să vă păcăliți creierul, acesta va fi binevenit cu plăcere de către dezvoltatori

Echipele de dezvoltare din spatele tehnologiei VR au petrecut mult timp încercând să facă lucrurile să se simtă autentice

Mergând într-o masă creează feedback, baloanele de popping creează efecte de suprafață și eliberează confetti.

Și acum mirosul ar putea fi următorul lucru privit ca un instrument pentru această arie virtuală dezvoltarea realității ment.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here