Oamenii din Arizona atacă mașinile lui Waymo cu autovehicule

0
16

Prezența autoturismelor Waymo în Arizona a dat cu siguranță un cuib de cocoș, se pare. Oamenii sunt agresați, hărțuiesc și chiar atacă cu desăvârșire mașinile și șoferii într-o asemenea măsură încât poliția a fost chemată aproape de douăzeci de ori peste tot, de la anvelope fiind reduse la șoferii care se simt amenințați.

Republica Arizona legate de mai multe dintre aceste incidente, care au inclus cazuri de tragere a tunurilor. Un om atât de deranjat de prezența vehiculelor Waymo din cartierul său chiar stătea direct în fața unuia dintre vehicule și nu se mișca până când poliția nu a apărut. În alte cazuri, oamenii au aruncat roci la mașini, au urmărit și chiar să-i fugi de pe șosea. Un lucru pe care acești atacatori nu-l păstrează neapărat este că modul în care vehiculele Waymo utilizează o combinație de radare și camere de luat vederi pentru a naviga în jurul orașului, ceea ce înseamnă că captează și imagini care pot identifica hărțuitorii. Waymo, care este deținută de compania mamă Google Alphabet Inc., și-a testat tehnologia de auto-conducere în zonă începând din 2016 și a lansat, de asemenea, serviciul de taxi comercial Waymo One în Arizona în ultimele zile

Cu siguranță, 21 de cazuri de hărțuire și un comportament amenințător nu pare să sugereze în sine opoziția larg răspândită și organizată față de prezența lui Waymo. Compania a dat o declarație Business Insider ca răspuns la o piesă privind numărul de incidente care sugerează că compania le vede în același mod: "Siguranța se află în centrul a tot ceea ce facem, ceea ce înseamnă că păstrarea șoferii, șoferii și siguranța publică sunt prioritatea noastră principală ", a declarat un purtător de cuvânt Waymo într-un e-mail.

" În ultimii doi ani, am descoperit că Arizonenii sunt bineveniți și entuziasmați de potențialul acestei tehnologii face drumurile noastre mai sigure. Credem că un element-cheie al angajamentului local a fost lucrul nostru continuu cu comunitățile în care conducem, inclusiv autoritățile de aplicare a legii din Arizona și cei care au răspuns în primul rând. "

Deși nu au existat multe incidente, relativ vorbind, cu toate acestea sună destul de înfricoșător. Potrivit Republicii Arizona, poliția a acuzat un atacator cu agresiune agravantă și comportament neregulat și, de asemenea, și-a confiscat revolverul. Un polițist a scris în raportul său despre incidentul în care bărbatul – a cărui soție a spus că a fost diagnosticat cu demență – a declarat că soția lui de obicei păstrează arma închisă cu teama că ar putea împușca pe cineva și că omul a spus, de asemenea, că "disprețuiește și urăște aceste mașini (Waymo) și spunea că Uber a ucis pe cineva. "

Ultimul comentariu este o referire la una din mașinile lui Uber uciderea unui pieton în Arizona

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here