New PS4, Xbox One or Nintendo Switch? Best Turtle Beach headsets to buy in sales | Gaming | Entertainment

0
21

Dacă ați fost destul de norocoși să primiți acest Crăciun pentru a primi un nou produs Xbox One sau Nintendo Switch, atunci ar putea să fiți în căutarea unui set cu cască nou

În timp ce majoritatea hitters, cum ar fi Call of Duty, cu un singur jucător și titluri precum Fortnite, devin din ce în ce mai populare, un headset de jocuri decent devine din ce în ce mai necesar un accesoriu.

Setul cu cască oferă un sunet superior și vă scufundă în acțiune (19659002] Mai bine, căștile vă permit să comunicați cu prietenii și colegii de echipă, ceea ce vă oferă șanse mai mari de a reuși în jocurile de echipă. (19659006) Turtle Beach Elite Pro 2 cu tehnologie SuperAmp …

Daca banii nu sunt obiect si cautati cele mai bune seturi de casti pe piață, atunci ar trebui să (19659002) Proiectat cu eSports în minte, setul cu cască Elite Pro 2 oferă boxe de 50mm Nanoclear pentru o conversație mai clară, un sunet mai clar și mai puțină distorsiune.

Asta e alături de tehnologia 3D Surround Sound, care creează un sunet de 7.1 canale în jurul capului tău. Acest lucru în sine vă poate îmbunătăți jocul, pentru că puteți să stabiliți mai bine locul unde se desfășoară acțiunile de luptă și să reacționați în consecință.

De asemenea, veți obține tehnologia Turtle Beach Superhuman Hearing, care face posibilă auzirea unor sunete mai silențioase, cum ar fi pașii și reîncărcările inamicului. 19659002] În ceea ce privește designul, modelul Elite Pro 2 vine cu perne de lux Aerofit și un sistem de protecție a ochelarilor ProSpecs pentru jucătorii cu specificații. Acesta este alături de un cadru metalic robust care arată partea

Puteți să vă luați o pereche de la Currys pentru £ 219.99

Turtle Beach Elite Atlas …

Beach Elite Căștile Atlas (prezentate în partea de sus a paginii) sunt listate pentru PC, sunt de fapt compatibile cu PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Acestea sunt, de asemenea, mult mai accesibile decât modelul Elite Pro 2, în ciuda caracteristicilor similare.

Aceasta include cadrul premium din metal, suportul pentru sunet surround și difuzoarele de 50 cm Nanoclear excelente

Microfonul ] Tehnologia TruSpeak pentru o funcționalitate clară de chat și un microfon flip-to-mute pentru a vă dori să vă concentrați.

Cu spumă de memorie și perne din material textil, căștile Elite Atlas oferă cel mai bun echilibru între calitate și

Turtles Beach Recon 200 …

Disponibil pentru £ 49.99 și compatibil cu PS4, Xbox One și Puteți să vă luați o pereche pentru Currys pentru £ 84.99 (19659002) Disponibil în alb și negru, setul cu cască Recon 200 are difuzoare de 40 mm care amplifică sunetul și îmbunătățesc bass-ul, ca să nu mai vorbim de un sensibil înalt (19659002) De asemenea, vine cu o bandă de susținere din metal, cu spumă de memorie pentru confort sporit și o baterie reîncărcabilă care oferă mai mult de 12 ore de jocuri pe încărcare.

19659002] Puteți să ridicați o pereche de Recon 200s de la GAME pentru £ 49.99 .

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here