Microsoft anunță oficial "Windows Sandbox" pentru a rula aplicații în mod izolat

0
25

Acest articol a apărut inițial pe ZDNet .

Microsoft a luat în mod oficial împrăștierea unei caracteristici care se așteaptă să vină la Windows 10 19H1 la începutul anului viitor pe care le-a reînviat ca "Windows Sandbox." Această caracteristică, care va face parte din Windows 10 Pro și Enterprise ediții, creează "un mediu desktop izolat, temporar", în care utilizatorii pot rula un program susceptibil de a fi suspect, au declarat oficialii într-un articol de blog pe 18 decembrie

SEE: Spotlight: 30 sfaturi și trucuri pentru utilizatori (Tech Pro Research)

La începutul acestui an, Microsoft a fost zvonit că a pregătit o nouă caracteristică de securitate pentru Windows 10, numită în acel moment "InPrivate Desktop." InPrivate Desktop a făcut o mențiune Centrul de Feedback Insider al Microsoft în timpul unui bug-bash q1uest în luna august. Numele de cod pentru desktopul InPrivate a fost "Madrid".

În postarea de astăzi despre blog-ul Windows Sandbox, oficialii Microsoft au declarat că această facilitate era disponibilă pentru utilizatorii Windows 10 Pro sau Enterprise care rulează Build 18301 sau mai târziu. (Microsoft nu a pus încă la dispoziție constructorul 18301 de Windows 10 pentru testerii Insider, dar ar putea face acest lucru la sfârșitul acestei săptămâni.) Dar, mai târziu, postul a spus că funcția ar putea funcționa cu Windows 10 Pro sau Enterprise Build 18292. Caracteristica necesită de asemenea AMD64 și capabilitățile de virtualizare activate în BIOS, postul menționat.

Windows Sandbox este o mașină virtuală ușoară care se bazează pe tehnologiile utilizate în Windows Containers, în funcție de post. Windows Sandbox folosește o nouă tehnologie Microsoft solicită "programator integrat", care permite gazdei să decidă când rulează nisipul.

Mai multe informații despre caracteristica Windows Sandbox sunt disponibile în postul de blog din decembrie 18. [19659008] Microsoft News Weekly

Fiți insiderul companiei Microsoft cu ajutorul acestor tutoriale Windows și Office și analizele experților noștri despre produsele companiei Microsoft.
                            Livrate luni și miercuri
                        Înscrieți-vă astăzi
                        

Source link