Google Chrome ar putea primi în curând un upgrade final pentru a vă mulțumi utilizatorii

0
20

Chrome a fost creat de firma Mountain View și este cel mai popular client web din lume.

Chrome depășește cu mult ca Safari, Microsoft Edge și Firefox în ceea ce privește utilizatorii lunari, potrivit NetMarketShare .

Google actualizează în mod regulat browserul pentru utilizatori, adică noi funcții și îmbunătățiri sunt întotdeauna introduse

Înainte ca upgrade-urile să ajungă la toată lumea, ele sunt introduse în versiuni de dezvoltare și Canary ale clientului. pentru a ajunge în ambele se numește "peek" și pare să reprezinte un nou mod pentru utilizatori să privească paginile pe care le interesează deschiderea.

În esență, funcția funcționează prin apăsarea lungă a unui link până când apare meniul de opțiuni Chrome.

Dupa ce a fost citat, va aparea un nou buton care va afisa mesajul "sneak peek"

Dupa ce a fost apasat, o fereastra plutitoare va fi plasata in partea de sus a paginii curente care este vizionata. Dimensiunea câștigului dow poate fi ajustat prin deplasare și pare a fi o modalitate prin care utilizatorii Chrome pot să privească pagini noi fără a lăsa în mod inerent pe cel în care se află.

După ce site-ul încărcat cu funcția de squeak peek a fost citit, utilizatorii îl pot închide cu ușurință

O astfel de funcționalitate pare a fi similară cu cea a lui Peek and Pop, o caracteristică introdusă de Apple împreună cu funcționalitatea sa 3D Touch

Apăsarea lungă a unei legături web ar deschide o fereastră mică care le-a permis utilizatorilor

Cu toate acestea, spre deosebire de faptul că Google a oferit o vizibilitate, nu a existat nicio posibilitate ca utilizatorii să deruleze în jos pentru a examina mai detaliat site-ul dacă doreau să facă acest lucru

Android Poliția a fost primul care a observat noua caracteristică și a demonstrat funcționalitatea acesteia.

Priza menționată nu pare a fi o modalitate pentru ca o pagină de vizionare să se transforme într-o filă obișnuită dacă utilizatorul decide că dorește stați pe noul site.

Noua facilitate este în prezent i n Chrome Channary și versiunile de dezvoltare ale browserului, ceea ce înseamnă că nu toți utilizatorii browser-ului american tech giant pot să-și pună mâna pe ea încă.

În prezent nu există niciun cuvânt oficial despre momentul în care sneak peek va ajunge într-o capacitate maximă sau dacă va debuta pe platformele iOS.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here