Ex-inginerul NASA admite video parțial falsificând videoclipul "glitter bomb"

0
25

Fostul inginer al NASA, al cărui film a fost "vrăjit" în săptămâna a recunoscut că a fost parțial fraudulos

Joi, Mark Rober, care a creat videoclipul, a recunoscut că unele dintre "Rober a recunoscut frauda într-un tweet când a spus că a eliminat 1,5 minute din videoclipul original după ce a fost" prezentat " cu informații care m-au determinat să mă îndoiesc de veridicitatea a două dintre cele 5 reacții din videoclip. "

" Am pus un scandal pentru cei care doresc să pună un pachet pe veranda lor și această persoană (care este prietenă cu un prieten ) sa oferit voluntar pentru ajutor ", a scris Rober în tweet . "Pentru a le compensa timpul și dorința de a risca punerea unui pachet pe verandă, am oferit compensații financiare pentru orice recuperare reușită a pachetului. Se pare (și am confirmat de atunci) în aceste două cazuri că "hoții" erau cunoștințe ale persoanei care ma ajutat. "

Inginerul ex-NASA a transformat steaua YouTube, spunând că" a fost foarte rău " și că, deși acesta a fost primul său filmulet vreodată, el "ar fi trebuit să facă mai mult" și a fost "rău pentru că a pus ceva pe canalul meu care induce în eroare", adăugând că "va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că nu se va întâmpla" "

Rober, care a ajutat la proiectarea hardware-ului folosit pe Mars Curiosity Rover, a declarat că a durat șase luni pentru a pune pachetul special împreună.

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here