De ce Python este limbajul de programare real al științei datelor, nu R

0
26

Python și R se numără printre cele mai frecvent menționate abilități în posturile de posturi pentru posturile de științe date. Dar rapoartele despre care limbaj de programare sunt de obicei folosite de obicei pentru acești profesioniști sunt contradictorii, potrivit unui raport de joi al Academiei Cloud . TIOBE Programming Community Index R ca fiind un trend descendent în acest an în ceea ce privește cererile de motoare de căutare. Cu toate acestea, un sondaj de la 16.000 de profesioniști din date a constatat că, în timp ce Python era cel mai popular limbaj de programare, statisticienii și oamenii de știință aveau mai multe șanse să raporteze utilizarea R la locul de muncă decât alte roluri. Dintre cercetătorii de date, 87% au raportat utilizarea lui Python, iar 71% au raportat utilizarea R la locul de muncă. (19459004)

Academia Cloud a analizat descrierile postului de inginer de date pentru a vedea ce tehnologii caută companiile cel mai des. Nu a existat o cerere semnificativ mai scăzută pentru inginerii de date competenți în R față de cei cu experiență în Python, a constatat. Aproape 66% din înregistrările postului de inginer de date au menționat Python, comparativ cu doar 18% din postările care au menționat R.

"Python este cunoscut ca un limbaj intuitiv care este folosit în mai multe domenii ale informaticii", se arată în raport. "Este ușor să lucrați cu ea, iar comunitatea științifică a dat de lucru pentru a crea instalațiile de instalare necesare pentru a rezolva probleme computaționale complexe. De asemenea, ar putea fi faptul că mai multe companii transferă proiecte de date și produse în producție. scop limbaj de programare ca Python. "

Python este în prezent printre cele mai rapide limbi de programare din lume, în mare parte datorită ușurinței învățării implicate, exploziei științei datelor și inteligenței artificiale (AI) în cadrul întreprinderii, dezvoltator în jurul acestuia.

Alte competențe pentru ingineri de date includ SQL, Spark, Hadoop, Java, Amazon Web Services (AWS), Scala și Kafka.

Pentru mai multe informații despre cum să devii un om de știință, verifică acest TechRepublic Cheat Sheet . [19659909] 66% din posturile de posturi de inginer de date au menționat Python, comparativ cu doar 18% dintre postările care au menționat R. – Cloud Academy, 2018

 • Abilitățile în cerere pentru inginerii de date includ: SQL, Spark, Hadoop, Java, serviciile Amazon Web (AWS), Scala și Kafka. – Cloud Academy, 2018
 • Vezi și

   istock-698430010-1.jpg

  Imagine: iStockphoto / oatawa
                                          

  Source link

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here