BitTorrent Is Launching Its Own Cryptocurrency on the Tron Network

0
28

BitTorrent, care a pionierat tehnologia peer-to-peer pentru partajarea fișierelor pe internet, își creează propria criptocurrency.

Eliberat de BitTorrent Foundation din Singapore, noul BitTorrent Token (BTT) protocol, dezvoltat de Tron, care a achiziționat BitTorrent în luna iunie a anului trecut. Compania de software de partajare a fișierelor susține că are 100 de milioane de utilizatori.

Justin Sun, fondatorul Tron și CEO al BitTorrent, a declarat într-un comunicat de presă:

"Într-un salt uriaș, sute de milioane de utilizatori din întreaga lume și împuternicesc o nouă generație de creatori de conținut cu instrumentele necesare distribuirii conținutului lor direct pe alte persoane de pe web. "

Planul de emitere a unui simbol urmează anunțului Proiectul Atlas pe care BitTorrent le-a dezvăluit la sfârșitul lunii august. Proiectul Atlas este o nouă iterație a software-ului P2P. Acesta oferă utilizatorilor o modalitate de a cheltui și de a câștiga criptat în timpul partajării fișierelor.

În cadrul sistemului existent, utilizatorii trebuie să pună un fișier pe sistem pentru a descărca ceva. După cum explică Sun în un videoclip YouTube utilizatorul nu are niciun motiv să păstreze un fișier în rețea după terminarea descărcării.

Cu BTT, utilizatorii pot plăti o persoană cu fișierul pentru a le trimite și pot plăti pentru mai multă lățime de bandă, așa că se descarcă mai repede. Cu perspectiva plății, gazdele de fișiere au un stimulent să păstreze mai multe fișiere la dispoziția rețelei, ceea ce face mai mult ca un anumit utilizator să poată descărca ceva ce dorește mai repede.

Un purtător de cuvânt al Tron a confirmat că societatea

BTT va fi un simbol TRC-10 (comparabil cu jetoanele ERC-20 care rulează pe partea de sus a eterheiului). Potrivit documentului alb al tokenului împărțit cu CoinDesk, o cantitate totală de 990 de miliarde de BTT va fi mărită

BTT va fi disponibilă pentru conturile din afara SUA prin Binance Launchpad un serviciu de listare pentru antreprenorii care doresc să strângă fonduri prin vânzări token. Jetoanele vor fi distribuite, de asemenea, prin aerodromuri de un fel care vor fi anunțate pe feed-ul Twitter al companiei Sun. Un purtător de cuvânt al Tron a refuzat să dea mai multe detalii despre airdrops

Tokenul va funcționa mai întâi prin intermediul clientului μTorrent Classic bazat pe Windows, care are cei mai mulți utilizatori pe acesta. Compania declară că proiectul Atlas va fi compatibil înapoi, astfel încât utilizatorii care nu doresc să cheltuiască sau să câștige BTT vor avea în continuare posibilitatea de a partaja fișiere cu cei care optează pentru utilizarea noului sistem. 19659002] Mai multe detalii despre Tron și proiectul Atlas vor fi dezvăluite la un summit Tron găzduiește luna aceasta la San Francisco

Schimbările de personal

Înainte de achiziție anul trecut, BitTorrent a abordat mai multe companii despre cumpărare, dar numai Tron a urmat.

În plus, Sun a încercat să-i atragă pe fondatorul companiei, Bram Cohen, să se întoarcă intelegerea. Cohen a refuzat și în schimb Soarele a ieșit cu o mică miză în noua companie a companiei Cohen, Chia Network

La scurt timp după preluarea de către Tron, CoinDesk a raportat că angajații părăsesc BitTorrent Rogelio Choy, directorul executiv al BitTorrent la vremea respectivă, a fost transformat într-un rol de director general, potrivit unui purtător de cuvânt al Tron.

Imaginea tokenului Tron prin funcția Shutterstock

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here