Banditul Bitcoin a fost extrădat în California pentru a se confrunta cu taxe de hacking

0
15

Banditul Bitcoin, Nicholas Truglia, a fost extrădat joi, în California, pentru a face obiectul unor acuzații care au fost hackeri în telefoanele Silicon Valley pentru a încerca să-și fure criptocuritatea. Truglia, în vârstă de 21 de ani, fiind condus de o mașină în așteptare de doi șerifi deputați. "Declarațiile sunt false"

Computerul a fost furat de 1 milion de dolari de la tatăl lui San Francisco, Robert Ross, toate fără a-și părăsi tamponul de lux de pe strada West 42nd Street, în conformitate cu dosarele Santa Clara Superior Court

Truglia sa retras 26 heist folosind o schemă numită SIM swapping. El a convins reprezentanții serviciului de relații cu clienții să-și portă numărul de telefon al victimei la un număr pe care îl controlează, oferindu-i acces nelimitat la dispozitiv și blocând proprietarul.

Ross se uita neputincios, telefonul devenind întunecat, iar Truglia Coinbase și Gemini se contabilizează în biți și îl transferă în contul personal, au spus oficiali.

Omul presupus a încercat să tragă aceeași înșelătorie pe Saswata Basu, CEO al serviciului de depozitare a blocurilor de lemn 0Chain și Gabrielle Katsnelson, co-fondatorul

Înregistrările tribunalelor arată că le-a preluat telefoanele, dar nu a putut accesa criptocurrency

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here