Xbox One news: GOOD news for Microsoft ahead of new PlayStation rival reveal | Gaming | Entertainment

0
18

Microsoft a relatat că a văzut o finalizare puternică până în 2018, ceea ce poate avea mult de-a face cu Xbox One X.

Laudat ca cea mai puternică consola momentan disponibilă pentru a cumpăra pe piață, Scorpionul sa dovedit a fi un hit cu fanii

Refresh-ul de la jumătatea generației a fost bine primit de fanii din America de Nord și poate că la ajutat pe Microsoft să ajungă la o bună vânzare a vânzărilor din noiembrie

. care a văzut un număr impresionant în luna penultimă a anului, subliniind cât de important ar putea fi 2019 în modelarea viitorului.

Potrivit unui recent raport NPD, jocurile PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch s-au vândut în număr mare Statele Unite ale Americii în noiembrie 2018.

Fiecare platformă a văzut mai mult de 1 milion de unități vândute, ceea ce înseamnă că aproape 4 milioane de console au fost vândute în acea perioadă.

Și pentru o companie care a rămas în urma rivalilor săi în ceea ce privește vânzări, cu siguranță pictează pentru o

"PlayStation 4, Xbox One și Switch au vândut mai mult de 1,3 milioane de unități în SUA în noiembrie 2018, prima dată când toate cele 3 platforme Console au vândut mai mult de 1m unități în același noiembrie", NPD analistul Mat Piscatella a revelat.

Într-un mesaj ulterior, câteva zile mai târziu, Piscatella a sugerat de asemenea că luna decembrie ar fi putut fi o altă lună bună, deși acest lucru a rămas mai degrabă ca o predicție, decât ca pe un fapt solid

22 decembrie, Piscatella a adăugat: "Speculațiile totale și ar putea fi foarte greșite (chiar sigur că ar putea fi verificate), dar astăzi ar putea fi una dintre zilele cele mai mari, dacă nu chiar cele mai mari, pentru vânzările hardware de consolă în istoria SUA". [19659006] Așa cum am menționat mai sus, Xbox One X poate juca un rol în acest uptick în vânzări pentru sfârșitul anului 2018.

Piscatella la începutul acestui an a arătat că Xbox One X a avut un mare efect asupra averilor din Xbox Un consola

"Vânzările Xbox One arată cele mai ridicate o crestere a celor trei platforme hardware majore din SUA in acest an, iar Xbox One X, in special, a avut o performanta fenomenala ", a declarat el

" cresterea de anul acesta ca in acest moment al ciclului nu a fost vazuta niciodata, condusa de lansarea Xbox One X si de noi eforturi de livrare a continutului.

"Este o revolutie generationala pe care piata nu a mai vazut-o pana acum. Acest lucru se califică ca fenomenal, chiar dacă nu este lider de piață. "

Deci, este înteles că Xbox One X a jucat un rol în vânzările de console deținute până la sfârșitul anului 2018.

(19659002) Există zvonuri că un Xbox Two și PS5 ar putea fi anunțate anul viitor, creând următorul război al consolei

Unii analiști cred că 2020 va fi anul în care aceste noi dispozitive vor ateriza și vor oferi un upgrade notabil în specificații

Deci există o posibilitate reală ca Xbox One X să fie pus în umbră atât de succesorul său, cât și de PS5-ul Sony

Analiștii din industrie Michael Pachter au susținut atât Sony, cât și Microsoft să ofere VR ca parte a consolei următoare, printre alte statistici impresionante.

Vorbind despre Xbox, Pachter a declarat Gamingbolt : " va fi un dispozitiv de streaming, cum ar fi o consolă de $ 100 Xbox th nu rulează în 4K sau 240 de cadre pe secundă. "Și apoi cred că va exista o consolă mult mai scumpă de 400 $ care susține realitatea virtuală de 4K, 240 FPS."

Și în această săptămână pe noua cameră Sony PlayStation: "Dacă Sony o face, cred că vor avea probabil acel dispozitiv de 4K și 240 FPS care va suporta PSVR."

"Dacă au un dispozitiv PlayStation Now care rulează numai, nu știu. 19659002] "Poate că vor exista câte două pentru PlayStation și Xbox, dar aș fi surprins dacă ar exista mai mult de două și nu sunt sigur dacă Sony se angajează să facă acest lucru".

Lupta dintre generația următoare de console vine și este probabil să includă unele noi știri VR interesante, precum și caracteristici ucigaș și jocuri

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here