Windows 10 depășește în cele din urmă Windows 7 ca sistem de operare desktop preferat

0
16

Punctul de cotitură a fost marcat de firma Net Applications, a cărei cifre NetMarketShare au arătat cota de piață a Windows 10 pe PC-uri desktop și laptop care trec Windows 7 în decembrie 2018.
            

Mai mult de trei ani de la lansare, Windows 10 a depășit în cele din urmă predecesorul său Windows 7 în ceea ce privește popularitatea.

Punctul de cotitură a fost marcat de firma Net Applications, a cărei cifre NetMarketShare

În acea lună, 39,22% dintre toate PC-urile Windows rulează Windows 10, iar 36,90% rulează Windows 7, potrivit NetMarketShare pentru prima dată în decembrie 2018. [figuriÎngeneralWindowsafostdedepartecelmaipopularsistemdeoperaredesktopcuocotădepiațăde862%Înanultrecut Microsoft a spus că Windows 10 rulează pe aproape 700 de milioane de dispozitive în fiecare lună . Această cifră nu include doar computerele, ci și tabletele, telefoanele și consolele Xbox.

În timp ce Microsoft a prezis inițial că un miliard de dispozitive vor folosi Windows 10 până în vara anului 2018, în ultimii ani a renunțat la acest angajament, după a devenit clar că nu ar fi afectat aceste cifre, în mare parte datorită faptului că Windows nu a reușit să obțină tracțiune pe piața de telefonie mobilă

SEE: Sfaturi pentru Windows 10: Comenzi rapide la setările dvs. preferate (Tech Pro Cercetare)

Aplicațiile Net oferă analize de rețea pentru diverse site-uri majore și își compilează datele NetMarketShare de la aproximativ 100 de milioane de sesiuni valide pe lună, distribuite pe mii de site-uri web

explicat anterior NetMarketShare își propune să măsoare utilizatorii zilnici unici în cadrul rețelei sale, în timp ce StatCounter măsoară traficul total. De asemenea, NetMarketShare a cântărit datele pe țări, în timp ce StatCounter nu

Spre deosebire de NetMarketShare, cifrele StatCounter au arătat cota de piață Windows 10 depășind Windows 7 în ianuarie 2018.

limitările, faptul că ambele seturi de cifre arată că Windows 10 în poziția pole adaugă greutate la argumentul că Windows 10 și-a depășit predecesorul pe desktop. Această trecere la Windows 10 a fost inevitabilă, deoarece termenul limită pentru încheierea asistenței pentru Windows 7 sa apropiat de ianuarie 2007.

Adoptarea continuă a Windows 10 este o veste bună pentru sistemul de operare Microsoft după câteva luni de titluri negative despre bug-uri în cele mai recente Windows 10 octombrie 2018 Update cunoscut și sub numele de versiunea 1809.

Tocurile mari pentru liderii de tehnologie:

  • În decembrie 2018, 39,22% dintre toate PC-urile Windows funcționau Windows 10 și 36.90% Windows 7 – NetMarketShare
  • Decembrie 2018 a marcat prima dată că Windows 10 a depășit Windows 7 în ceea ce privește cota de piață a sistemului de operare desktop. – NetMarketShare

Citiți mai multe despre Windows 10

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here