Why Resident Evil 2 Remake is the PERFECT way to begin 2019 | Gaming | Entertainment

0
25

Cu sezonul prostie făcut și dărâmat și Crăciunul o amintire îndepărtată, lucrurile tind să meargă puțin liniștit în industria jocurilor de noroc, cel puțin pentru câteva săptămâni.

Și în timp ce există o mulțime de lansări ușor de interesante în deschidere saptamani de 2019 – Mario Bros. U Deluxe si Ace Combat 7, de exemplu – anul jocurilor nu merge cu adevarat pana la lansarea noului si imbunatatitului Resident Evil 2.

Dupa ce a petrecut ceva timp de calitate cu supravietuirea oroarei remake, Express Online poate confirma că nu există nicio modalitate mai bună de a începe anul.

Ceea ce face ca Resident Evil 2 Remake să fie atât de eficientă încât să poată zgâria mai multe chinuri. Este o călătorie nostalgică pe străzile și canalele orașului Raccoon City, doar cu suficiente schimbări, încât nu ești sigur niciodată ce urmează.

Acest sentiment de neașteptat este ceea ce face Residentul Evil 2 Refaceți un joc de groază atât de eficient și nimic nu exemplifică mai mult decât întâlnirile cu domnul X.

Este posibil să fi jucat la moarte Resident Evil 2 original, dar asta nu face mai ușor să prezicăți când domnul (19659002) Dacă ceva, cunoașterea jocului original vă va face să vă scăpați de pază mai des, ceea ce face ca fiecare surpriză să se întâlnească cu atît mai terifiantă.

Ce e mai rău este că domnul X nu merge cu adevărat (19659002) Veți auzi pașii pe coridor pe măsură ce rezolvi un puzzle, rugându-te că vei fi răsplătit cu destule gloanțe pentru a lua temporar Tiranul în jos

Pisica și mouse-ul (19659006) Într-adevăr, Remake-ul Resident Evil 2 ma făcut să sară de mai multe ori decât îmi amintesc.

Chiar și cei mai săraci zombii sunt destul de rezilienți pentru a induce o panică ușoară, care se strecoară în sus pe orice jucător care nu este atât de prost încât este destul de prost să-i lase să moară.

Imaginile superbe și aparatul de fotografiat care se întorc peste umăr sporesc experiența, creând o experiență moody și claustrofobă o incercare de a juca

Inutil sa mai spunem ca nu putem astepta sa jucam toata experienta Resident Evil 2 Remake, care are o data de lansare pe PSD, Xbox One si PC-ul pe 25 ianuarie

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here