Uniformele elevilor din China vin acum cu dispozitive de urmărire

0
18

Cetățenii chinezi se obișnuiesc destul de devreme să trăiască într-o stare constantă de urmărire și supraveghere a autorităților. În ceea ce pare un pic ca un episod al "Oglinzii Negre" vine la viață, școlile chineze dau acum elevilor școală uniforme care vin cu două jetoane în umeri care urmăresc locațiile studenților.

Este menit să păstreze un mâner la elevii vin și pleacă – știi, pur și simplu pentru scopuri de prezență, bineînțeles. Ca o completare a jetoanelor, școlile folosesc și recunoașterea facială la intrările pentru a se asigura că elevii poartă uniforma care îi aparține.

Dacă decideți să tăiați clasa în timp ce purtați uniforma, declanșează un sunet de alarmă. Această alarmă va suna, de asemenea, dacă un student dă un prieten uniforma lor de purtat și apoi acel prieten încearcă să meargă prin intrarea purtând uniforma greșită. "

" Uniformele ar putea provoca îngrijorări privind confidențialitatea, deoarece sistemul poate localiza studenții chiar și în non- timp de școală ", informează ziarul de stat The Global Times Însă lucrarea îi citează apoi pe Lin Zongwu, directorul școlii din Renhuai nr. 11 din provincia Guizhou, spunând (cu certitudine, puțin cam amenințător) că "Noi alegem să nu verificăm locația corectă a elevilor după școală"

Aceste uniforme se folosesc în prezent în 10 școli și printre alte caracteristici pot detecta când un student a dat din cap în timpul unei conferințe.

Acest tip de lucru a devenit cu siguranță o parte integrantă a ceea ce înseamnă a fi un chinez cetățean în aceste zile. De aceea este logic ca autoritatile sa inceapa astfel de eforturi devreme. Printre alte inițiative conexe din țară, am raportat doar luna trecută despre lansarea timpurie a unui tip de sistem de scoring dystopian "de credit social" în China, care este destinat să aprecieze cetățenii în funcție de comportamentul lor

un scor proastă și guvernul vă va bloca de la anumite activități cum ar fi zboruri de rezervare și trenuri de echitatie. În primele cinci luni ale acestui an, guvernul chinez a folosit deja rezultatele acestui sistem de notare pentru a bloca mai mult de 11 milioane de persoane din zboruri de rezervare și alte 4,25 milioane de la efectuarea călătoriilor cu trenul de mare viteză. Există, de asemenea, pedepse dincolo de cele care se crede că includ mici inconveniente, cum ar fi guvernul încetinind viteza dvs. de internet, împiedicând rezervarea la anumite hoteluri și pierderea dreptului de a avea animale de companie

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here