Top 5 locuri de muncă cu cele mai înalte plăți tehnologice din 2019

0
22

Aceste roluri tehnologice vor plăti cel mai mult și vor fi recrutate cel mai mult în acest an, potrivit Scout Exchange.
            

Inginerii de la Cybersecurity vor fi cei mai plătiți și cei mai recrutați tehnicieni pentru anul 2019, potrivit unui raport de miercuri de la platforma de recrutare de pe piață Scout Exchange Acest lucru nu este surprinzător, deoarece 50-90% din toate companiile care depind de industrie a experimentat un ciber-atac în 2018, în timp ce încălcările de profil au demonstrat riscurile masive de reputație, juridică și financiară cu care se confruntă organizațiile, a constatat raportul. Între timp, GDPR a intrat în vigoare în UE în mai, cerând oricărei companii care face afaceri acolo să respecte noile reglementări privind confidențialitatea.

De asemenea, piața de tehnologie se confruntă în prezent cu o lipsă de profesioniști în domeniul securității informatice, potrivit unui raport, cu o valoare estimată de 3,5 milioane posturi vacante în industrie până în 2021, iar mileniile în introducerea câmpului. Acest lucru a dus atât la creșterea cererii, cât și la salariu pentru cei cu abilitățile corespunzătoare. SEE: Viitorul locurilor de muncă în IT: un ghid al liderilor de afaceri (Tech Pro Research)

"Cybersecurity a devenit extrem de important, iar angajatorii caută up-to-minute seturi de competențe ", a declarat Ken Lazarus, CEO al Scout Exchange, într-un comunicat de presă. "Ei doresc candidati cu experienta in securitatea retelei, securitatea terminalelor, analiza malware si tehnologia de criptare. Cu lipsa actuala a talentului, companiile cauta solutii cum ar fi trainingul si certificarile la locul de munca, angajarea specialistilor in recrutare nevoile lor de azi. "

Aici sunt cele cinci locuri de muncă cele mai solicitate și cele mai plătitoare din domeniul tehnologiei din 2019, pe baza salariilor medii, a ratei de creștere anuală a salariilor și a volumului total de postări de locuri de muncă:

1. Cybersecurity engineer

Salariul mediu: 140.000 de dolari

2. Administrator de sisteme

Salariul mediu: 131.000 dolari

3. Auditor IT

Salariul mediu: 130.000 de dolari

4. Inginer de software

Salariul mediu: 127.000 dolari

5. Software Architect

Salariul mediu: 126.000 de dolari

Aceste locuri de muncă au fost postate pe Scout Exchange de două ori mai multe ori decât în ​​cazul locurilor de muncă obișnuite. Iar salariile medii pentru aceste roluri cresc într-un ritm mai rapid decât alte poziții din categoria IT, iar inginerul de securitate informatică plătește cea mai mare sumă.

Inginerii de cybersecurity sunt cei mai bine plătiți și cei mai solicitați din punct de vedere tehnic mergând în 2019, cu un salariu mediu de 140.000 de dolari. – Scout Exchange, 2018
 • Alte posturi de lucru de înaltă plătită și în funcțiune pentru anul 2019 includ administratori de sisteme, auditori IT, ingineri software și arhitecți de software. – Scout Exchange, 2018
 • Vezi și

   istock-849158068.jpg

  Image: SeventyFour / iStockphoto
                                          

  Source link

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here