"Succesul a fost cel mai bun"

0
23

Duminică, dezvoltatorii din spatele HQ Trivia – spectacolul de joc în care sute de mii de utilizatori concurează pentru bani pe smartphone-urile lor – lansează un nou joc: HQ Words, o aplicație intitulată "Wheel of Fortune"

ar trebui să fie un moment de sărbătoare și optimism pentru tânărul început. In urma cu o saptamana, CEO-ul Colin Kroll, in varsta de 34 de ani, a fost gasit mort intr-o supravietuire de droguri suspectata in apartamentul lui Nolita in valoare de 7.450 de dolari

"I cred că probabil că a fost catapultat constant în aceste roluri de mare vizibilitate și de succes – într-un oraș foarte rapid în care există o mulțime de accesibilitate [to illicit substances] – a făcut dificil pentru el să rămână fundamentat ", a spus Maggie Neuwald, care a fost angajat la Kroll din 2012 până în 2013.

Kroll – care a lansat HQ Trivia cu Rus Yusparov în august 2017 – a prezidat o afacere de 100 de milioane de dolari. HQ a fost doar ultimul succes imens al perechii. În anul 2012, au vândut Vine, o dată pe vremuri populară aplicație video pe care au creat-o, pe Twitter pentru 30 de milioane de dolari.

Kroll a fost un băiat de aur startat, dar cu o parte întunecată care a fost exacerbată de înălțimile din industria de tehnologie rapidă

"Nu este ca și cum cineva vă dă mâna … un manual cu privire la modul de a trata [whirlwind success]", a spus Neuwald. "Probabil că, din nefericire, am obținut cele mai bune rezultate din el, deși speram că va fi capabil să lupte împotriva acelor demoni".

Potrivit unor surse, Kroll se lupta cu dependența de ani de zile. Tatăl său, Alan Kroll, a declarat săptămâna trecută că "fiul său, care a lucrat săptămâni de 100 de ore, a renunțat recent la băut, deși a consumat droguri în mod recreat"

și prea tare ", a spus senior Kroll. "Cred că New York City a ajuns la el un pic".

Colin Kroll a fost găsit cu fața în jos în pat pe 16 decembrie, după ce prietena lui de 27 de ani, Julie Antonio, a chemat poliția să efectueze un control de sănătate.

Cu o seară înainte, Kroll a participat la petrecerea de vacanță a lui HQ la Gran Morsi, un restaurant italian din Tribeca. Un insider al companiei a declarat că se pare că a fost "în special" în seara aceea.

După aceea, potrivit surselor de poliție, Kroll și Antonio s-au dus la apartamentul cu două camere, unde a făcut heroină și cocaină. (Antonio a plecat devreme sâmbătă dimineață.) Heroina și marijuana au fost găsite lângă corpul lui Kroll, când ofițerii au sosit imediat după miezul nopții, și acolo era și un plic care conținea pulbere albă și accesorii de droguri în apropiere

Kroll a intrat în rolul CEO-ului abia în septembrie , și el și-a pus lucrarea pentru el.

"Nu este ca și cum cineva te-a dat mâna … un manual despre cum să te descurci cu [whirlwind success]. Probabil, din păcate, a obținut tot ce-i mai bun. "

La începutul anului, HQ Trivia a fost în mod constant în Top 10 cele mai descărcate jocuri gratuite pentru iPhone. Mai devreme, a crescut de la 250 la 500.

Presiunea a avut loc pentru următorul mare succes al dezvoltatorilor

"Fanii au așteptat să vadă ce este următorul truc", a spus un angajat actual.

"Există atât de multă presiune asupra fondatorilor [start-up]deoarece trebuie să le ofere investitorilor", a spus compania insider. "Există un set disproporționat de tânăr de fondatori în acest spațiu … Ei sunt strălucitori, creativi și inovativi, dar sunt, de asemenea, tineri și neexperimentați și naivi. Dintr-o data te duci dintr-un timp distractiv si creativ de a construi ceva in presiune din partea investitorului. "

Lumina reflectoarelor asupra lui Kroll, care a crescut in Bloomfield, Mich., A fost lumi departe de cresterea lui

"El a lucrat cu greu", a reamintit prietenul din copilărie, Michelle Micallef. "El a fost un server la Steve's Deli inainte ca oricare dintre noi sa aiba slujbe".

Kroll a studiat stiinta calculatoarelor la Universitatea Oakland din Rochester, Mich. Dar pentru a-si continua visele tehnologice, a trebuit sa intre in lumea cu mize mari. ] După absolvire, el a aterizat un loc de muncă ca inginer de software la Right Media, care a cumpărat și a vândut spațiu publicitar, în New York City. Când a fost achiziționată de Yahoo, Kroll a continuat ca manager de inginerie la mamut de Internet.

A părăsit Yahoo în 2011 pentru a lucra pe site-ul web JetSetter de călătorie, unde a devenit șef de tehnologie la 27.

fostul logodnic Neuwald, Kroll sa luptat mai întâi cu dependență încă în Michigan. (Înainte de Neuwald, Kroll fusese angajat o dată înainte, lui Leslie Theron, care este acum ministru la o biserică din Africa de Sud.) Înainte de a se reuni în 2009, Kroll sa retras. A murit cu Neuwald, dar nu excesiv, a spus ea.

 Colin Kroll a fost găsit mort în apartamentul lui Nolita de la etajul al treilea
Colin Kroll a fost găsit mort în apartamentul său de la Nolita, la etajul al treilea Michael Dalton

Totul sa schimbat în 2012, când Kroll a avut o ascensiune abruptă și de înaltă presiune

În iunie acel an, Kroll și-a unit forțele cu dezvoltatorii Rus Yusupov și Dom Hofmann pentru a începe Vine. Patru luni mai târziu, înainte de lansarea lui, Twitter a achiziționat aplicația, făcând tinerilor instant milionari. Vinul lansat în ianuarie 2013; până în decembrie 2015 a avut 200 de milioane de utilizatori

. "Cred că spre sfârșitul relației noastre, deoarece a avut mai mult succes, el a început să dorească să bea și să bea ceva și mai mult", a spus Neuwald. Cuplul sa despărțit în 2013, în parte datorită stilului său de viață rapid.

Vinul ar fi trebuit să-l lanseze pe Kroll ca un jucător de putere. În schimb, el a fost concediat de la compania pe care a fondat-o după 18 luni de acuzațiile de a fi un "manager rău", potrivit unui articol din Recode din 2017.

Articolul, care a ieșit patru luni după Kroll și partenerii săi au lansat HQ au declarat, de asemenea, că Kroll avea o reputație pentru comportamentul "înfiorător" față de colegii săi de la Twitter

(19659002) În luna martie a acestui an, el și-a cerut scuze public – după ce investitorii HQ, după ce au descoperit vechile acuzații în timpul diligenței, au acoperit sau nu să dea companiei o nouă rundă de finanțare. acum realizează că există lucruri pe care le-am spus și le-am făcut ca unii să se simtă neapreciate sau incomode. Îmi cer scuze acestor oameni "a spus el lui Axios într-o declarație . "Astăzi, mă angajez să construiesc HQ Trivia într-un produs care definește cultura și să susțin echipa dedicată care face totul posibil".

Un fost angajat al Twitter-ului a declarat că postul Kroll era, de asemenea, cunoscut pentru a fi " Utilizatorii de viță de vie, exploatându-și poziția de la companie pentru a propune femeile și să-i întrebe la întâlniri.

"Când a fost la Vine, el a folosit-o ca o platformă personală pentru a se conecta". fapt pentru care Kroll și Julie Antonio s-au conectat pentru prima oară în timpul primelor vene, când Antonio a fost utilizator al aplicației, potrivit companiei insider. Cei doi se spune că s-au îmbătat de ani de zile și au început de curând să petreacă mai mult timp împreună

Antonio, care trăiește în Jersey City, are o istorie de droguri proprie

În aprilie 2015, ea a fost arestată pentru posesia a șapte pungi de heroină și 50 de pungi utilizate, precum și nouă seringi hipodermice, potrivit unui raport al poliției. "

" Oamenii erau îngrijorați de [Kroll] ", a spus insiderul companiei, care a adăugat că, în ultimele luni, Kroll ar apărea la sediul central" nervos și jignitor și

"Oamenii erau destul de siguri că era cocaină. El a strigat la oameni și ar fi avut episoade în care va avea o voce deosebită și ar împinge lucrurile în jur. "

În jurul valorii de 19459020, directorul general Kroll a înjurat alcoolul – sărind peste muncă de zile, la un moment dat, sunând bolnav

Existau surse, spun zile bune și zile rele, alimentând suspiciunile de abuz de droguri

"Comportamentul său a fost volatil", a spus insiderul companiei

. ] Unii angajați ai HQ au declarat că au fost complet în întuneric cu privire la problemele lui Kroll

"A fost un tip atât de meticulos și planificat până acum în prealabil, vă suflă mintea că el f-ked [up his life]", a spus un curent

Kroll a pregătit recent o curcană pentru o mulțime de mulțumiri și a adus mâncăruri de Crăciun pe care mama lui ia trimis-o

. că mai multe plângeri au fost depuse la Departamentul resurse umane al departamentului a (19659002) "Aproape ca plângerile au fost oamenii de a încerca să-l ajute", a spus insiderul companiei

Dar acel ajutor nu a venit niciodată

"A avut toate aspirațiile să schimbe într-adevăr lumea prin Internet", a spus Neuwald

"El avea toate motivele din lume să fie fericiți și entuziasmați de tot ceea ce făcea, dar chiar și în ciuda acestui fapt, el încă se lupta cu demonii săi și, din păcate, tocmai nu a reușit să-i lupte în cele din urmă. "

Read more: Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here