OnePlus 6T vs. Nokia 7.1: Care este mai bine pentru profesioniștii în afaceri?

0
22

Ambele telefoane oferă funcții și stil similare, dar au caracteristici diferite care pot face unul mai atrăgător decât celălalt pentru utilizatorii întreprinderilor.
            

OnePlus 6T și Nokia 7.1 sunt smartphone-uri care sunt opțiuni pentru profesioniștii în afaceri. Sunt asemănătoare în ceea ce privește funcționalitatea și stilul și sunt la un preț de 200 $ unul de celălalt.

În primul rând, OnePlus 6T. Acesta are un preț de vânzare cu amănuntul începând de la 549 dolari și pentru asta, veți obține viteza fulger-rapid și o camera excelenta. Este un telefon premium la un preț mai mic decât cel premium și reușește să zboare sub radarul de pe piața americană.

Există un cititor de amprente pe ecran care funcționează perfect și biometrice suplimentare vă permit să utilizați fața pentru a vă debloca telefonul . Cantarul din partea de sus este discret, într-o formă de lacrimă. E ușor de dezamăgit este eliminarea mufei pentru căști, pentru a face loc cititorului de amprente pe ecran.

Comparați acest lucru cu Nokia 7.1, care este chiar mai puțin costisitor, la 349 dolari. Este un dispozitiv de dimensiuni medii excelente care are caracteristici generale și performanțe bune. Are un ecran de 5,8 inch, camere duble de 12 megapixeli și suport pentru Android One. Doar un sidenote – nu confunda 7.1 cu lansarea anterioară a Nokia în acest an, 3.1. Acesta este sub 150 $ și este un telefon de buzunar excelent pentru copii și adolescenți, dar este un dispozitiv complet diferit de 7.1.

7.1 are un ecran cu crestătură și, din fericire, are un jack pentru căști

pe care le alegeți, Nokia sau OnePlus, oricare dintre dispozitive oferă o mulțime de opțiuni utile pentru profesioniștii din domeniul afacerilor.

Vezi și

 20181218comparisonteena.jpg

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here