NORAD Santa tracker 2018: Unde este Moș Crăciun acum? Urmăriți Santa în ajunul Crăciunului

0
18

Cu doar ore să meargă până în ziua cea mare, copiii excitați pot urmări mișcările exacte ale Crăciunului de Crăciun folosind Comandamentul Apărării Aerospațiale din America de Nord (NORAD) și Google Santa trackers. Călătorește aproximativ 510 000 000 km în ajunul Crăciunului, aproximativ 1800 de mile pe secundă. Ajunul Crăciunului este cel mai aglomerat moment pentru părintele Crăciun, deoarece el trebuie să viziteze 390.000 de locuințe pe minut, sau 6.234 de secunde.

Crăciunul va vizita mai mult de 90 de milioane în ajunul Crăciunului

Calea exactă a lui Santa îl vede în Pacificul de Sud înainte de a se îndrepta spre vest spre Australia și Noua Zeelandă.

După aceea, va vizita Asia, Africa și Europa de Vest, terminând cu Canada, SUA, Mexic și America de Sud

Sistemul radar al NORAD este instalat în mai mult de 47 de locații din Canada și Alaska.

Organizația utilizează detectoarele sale prin infraroșu prin satelit pentru a detecta nasul strălucitor al lui Ruldoph și a urmări călătoria mare.

Tradiția a fost inițiată de NORAD, care este, de obicei, un răspuns pentru apărarea spațiului aerian, în 1955.

O reclamă locală a încurajat copiii să-i telefoneze pe părinții de Crăciun, dar a scris greșit numărul de copii care vor să sune, ] În schimb, numărul a fost trimis la linia telefonică a operațiunilor comandantului comandantului CONAD.

Colonelul Harry Shoup – care a devenit cunoscut sub numele de "Santa Colonel" – a răspuns la apel și ia spus personalului să răspundă la apeluri cu o actualizare pe poziția actuală a Părintelui Crăciun.

NORAD spune: "Directorul de operații, colonelul Harry Shoup, a primit primul apel" Santa "și a verificat personalul său cu ajutorul datelor radar pentru a vedea dacă există vreun indiciu despre faptul că Mos Craciun se îndreaptă spre sud de Polul Nord. "Într-adevăr, au existat semne de Moș Crăciun, iar copiii care au apelat au dat o actualizare despre poziția lui Santa."

"Astfel, sa născut tradiția"

Google lansează, de asemenea, Santa Tracker, o experiență foarte asemănătoare.

Google și-a operat trackerul în ultimii 13 ani, iar "Santa Village" se deschide pe 1 decembrie.

Dispozitivul de urmărire merge live în Ajunul Crăciunului și permite copiilor să urmărească Moș Crăciun și să-i urmeze progresul

Tracker-ul NORAD este disponibil pe telefonul Apple, Android și Windows și online gratuit

Google trackerul este disponibil online, aplicația Android și Android TV, dar nu există nici o aplicație iOS pentru Sant un Tracker.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here