MultiChain Releases 2.0 Beta, Adds SAP and HCL as Partners

0
32

MultiChain, cadrul de blocare al întreprinderii creat de Coin Sciences, și-a lansat versiunea 2.0 beta și a adăugat peste 40 de noi parteneri, inclusiv nume mari precum tehnologiile SAP și HCL.

MultiChain 2.0 este un upgrade major la platforma care a intrat prima data in productie in august 2017. Anuntul imbunatatirilor tehnologice se incheie cu un salt in randuri pentru programul sau de parteneriat

Versiunea 2.0 include noile caracteristici, cum ar fi "filtrele inteligente" – preluarea de către MultiChain a contractelor inteligente – precum și suportul pentru datele structurate care urmează să fie încorporate și indexate în lanț, și gestionarea ușoară a datelor din afara lanțului

"MultiChain are o funcționalitate completă în afara lanțului de date construită astfel încât face viața mai ușoară pentru dezvoltatorii care folosesc deja acest tip de tehnică, dar a trebuit să cobbleze lucrurile împreună cu mai multe piese ", A spus fondatorul MultiChain Dr. Gideon Greenspan.

Abordarea filtrelor inteligente ale MultiChain are elemente comune în modul de a face lucrurile lui R3 Corda și, de asemenea, cum funcționează ethereumul; într-adevăr, blocurile principale ale întreprinderii au moduri ușor diferite de codificare a regulilor privind blocurile a spus Greenspan.
Acest lucru a dus la un spațiu de design mai mare în ceea ce privește modul în care regulile contractului inteligent pot fi exprimate și conduse și cum se pot rezolva lucruri precum tranzacțiile conflictuale, a spus Greenspan . Fiecare dintre platformele principale face unele decizii în acest spațiu de proiectare, rezultatul fiind că diferitele modele sunt mai bune sau mai puțin potrivite pentru diferite cazuri de utilizare. "

" Înainte de a alege ce platformă de blocare să folosiți trebuie să înțelegeți în realitate aplicația pe care doriți să o utilizați a construi și a tipurilor de tranzacții pe care trebuie să le efectueze ", a spus Greenspan, adăugând:

" Asigurați-vă că informează decizia dvs. de platformă, în loc să alegeți o platformă pentru că ați auzit despre ea sau pentru că a fost în știri. "

Găsește puțin, Greenspan a explicat că există două tipuri de filtre inteligente MultiChain: filtre de tranzacție și filtre de flux. "Filtrul de flux este deosebit de bun pentru validarea directă a datelor, astfel încât orice tip de utilizare în cazul în care puneți date structurate pe blocul de blocuri și doriți să vă asigurați că datele sunt curate", a spus el

Filtrele tranzacțiilor sunt bine potrivită pentru crearea unor sisteme financiare de nișă care rulează pe blocuri, care necesită o logică specială pentru acest caz. "Aceasta ar putea fi o schemă de puncte de credit sau un mediu de tranzacționare valutar într-un anumit subset de organizații, iar filtrele de tranzacții sunt foarte potrivite pentru definirea unor reguli suplimentare despre acele tipuri de tranzacții în ceea ce privește cine poate face ce și când", a spus Greenspan.

Efectul SAP

Proeminent printre noii parteneri este gigantul software german german, care are peste 335.000 de clienți în 180 de țări. Compania va adăuga MultiChain la oferta cloud SAP, împreună cu Hyperledger Fabric și Quorum, platforma de întreprindere derivată de la ethereum.

Capabilitățile MultiChain de urmărire și verificare au fost deja testate de SAP într-o schemă pilot în legătură cu autentificarea medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală, înainte ca acestea să fie reintroduse înapoi pe piață.

Raimund Gross, strateg principal șef al grupului SAP, a declarat că medicamentele sunt adesea comandate de spitale, de exemplu, depășind cantitatea necesară și care trebuie returnate.

Un alt exemplu ar putea implica o comandă a unui medicament foarte adaptat, care ar putea costa 30.000 de dolari, care, dintr-un motiv sau altul, trebuie să fie returnat

. poate reprezenta pentru clienții noștri individuali o valoare totală cuprinsă între 2 și 3 miliarde de dolari pe an ", a spus Gross.

Imaginea prin Cineberg / Shutterstock

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here