Mayweather v Tenshin live stream – Cum să urmăriți on-line bursa de expoziții

0
20

Fiii de luptă ar putea fi tratați în această dimineață, în timp ce legenda boxului, Floyd Mayweather, ia pe vedeta artelor marțiale mixt Tenshin Nasukawa într-o expoziție live din Japonia

Cei doi campioni sunt neînvinsi în sportul lor cu Mayweather care iese din

Nasukawa concurează în cadrul Federației de luptă RIZIN, în ambele arte marțiale și kickboxing, și vorbește înainte de lupta de astăzi: "Oamenii din Japonia, ascultă, voi lua pe Mayweather. "

Între timp, Mayweather a promis să" se distreze "cu lupta de dimineață după regulile de box, iar Nasukawa a interzis să lovească.

Meciul va fi format din runde de trei minute și trei minute și cum să trăim

Mayweather Nasukawa va fi prezentat online pe Fite.TV – dacă doriți să achiziționați un permis faceți clic aici pentru a fi Directe d pe site-ul oficial

Pasele pentru Mayweather Tenshin costa 24,99 $ (19,66 £), cu toate actiunile de box mari incepand cu ora 6:00 GMT

Lupta principala dintre Mayweather si Tenshin este de asteptat sa inceapa in jurul orei 10:00 UK.

FITE este rețeaua digitală premieră pentru Combat Sports, oferind ore de programare live, PPV și la cerere pentru a combate fanii sporturilor din întreaga lume.

FITE se mândrește cu faptul că face mai multe evenimente decât oricine altcineva, (19659002) Dispozitivele acceptate includ Samsung, Sony, LG, televizoare inteligente Panasonic, Apple TV, Roku, Chromecast, Xbox, Amazon Fire TV și multe altele.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here