Magewell noul Convertor IP Encoder sprijină 4K la 60FPS pentru producția video live

0
12

Luni, Magewell a început să livreze convertorul video Convert HDMI 4K Plus care oferă o latență extrem de redusă, potrivită pentru mediile de producție video live. Pro Convert HDMI 4K Plus este proiectat pentru a converti semnalul HDMI standard în format NDI bazat pe IP. Pro Convert suportă 4K la 60FPS la 4: 4: 4 chroma, deși ies la ieșire date NDI 3.x la 4K 60FPS sau 1080p 240FPS la ieșire de 8 biți de 4: 2: 2

Compania susține suportul pentru orice NewTek NDI – software-ul activat, deși a testat dispozitivul cu OBS, XSplit, vMix, VidBlasterX, Wirecast, streamstar SW și mimoLive. Monitorizarea stării și gestionarea setărilor se realizează utilizând o interfață web, eliminând necesitatea unor instrumente specifice platformei pentru Windows, OS X sau Linux. Dispune de o mufă mini-DIN-8 pentru controlul PTZ + TALLY cu un cablu de breakout inclus și un slot pentru cardul SD, deși Magewell indică faptul că această funcționalitate va fi dezvoltată în viitor . (19459004)

Pentru a fi de așteptat de la convertoarele hardware într-un mediu de producție, Pro Convert HDMI 4K Plus oferă luminozitate, contrast, saturație , ajustarea nuanței, precum și dezinflaționarea, opțional numai în partea superioară sau inferioară. În plus, oferă o conversie a raportului de aspect și a formatelor de culoare, cu selectarea automată sau manuală a formatului de culoare de intrare sau ieșire și a intervalului de cuantificare, precum și selectarea automată sau manuală a intervalului de saturație pentru ieșire. De asemenea, se poate converti ratele de cadre, precum și un video de intrare flip.

Pro Convert HDMI 4K Plus suportă IEEE 802.3af Power over Ethernet, reducând numărul de cabluri și prize de alimentare gratuite necesare implementării.

Pentru organizațiile care difuzează știri vii sau conținut sportiv, editarea în timp real și gestionarea surselor de intrare pot fi complexe, ceea ce face un dispozitiv compact care nu necesită o priză convenabilă.

Un model inferior care suportă doar 1080p la 60FPS este disponibil pentru utilizatorii care au nevoie doar de HD, fără a planifica să facă upgrade în viitorul apropiat.

Mecanismele mari pentru liderii de tehnologie:

  • Magewell a început să livreze convertorul video Convert HDMI 4K Plus pentru medii de producție video live.
  • Este compatibil cu software-ul NewTek NDI și folosește o interfață de configurare bazată pe web, eliminând necesitatea unor instrumente specifice platformei pentru Windows, OS X sau Linux

De asemenea, vezi

 1.jpg

Imagine: Nanjing Magewell
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here