Instagram a scos din greșeală o nouă caracteristică și toată lumea o urăște

0
21

În ceea ce trebuie să se afle în cursul celui mai derutant mișcare de către o platformă social media în 2018 (deși Facebook are premiul deja închis), Instagram a început să lanseze o nouă alimentare pentru unii utilizatori în această săptămână, ceea ce ia forțat parcurgeți fotografiile prietenilor lor pe orizontală, mai degrabă decât pe verticală.

Instagram a început să testeze această caracteristică în octombrie, dar în acel moment a fost restricționat la fila Explorare. În acea secțiune a aplicației, a făcut o anumită semnificație – la urma urmei, tocmai încercați să încercați, verificați oricum posturi aleatorii de la străini. Dar, joi, unii utilizatori au început să vadă un feed orizontal de îndată ce au deschis aplicația. De fapt, întregul feed a devenit un Story, cu butoane de control, precum și un bar de progres în sus.

Există o mulțime de explicații pentru motivul pentru care Instagram s-ar schimba la feed-ul orizontal ca aspect implicit, fiecărui post individual i se acordă mult mai multă atenție decât ar fi fost dacă ați fi derulat în mod obișnuit în josul hranei la viteză de urzeală. Și unele dintre aceste posturi se întâmplă să fie anunțuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here