Galaxy S10 nu va fi primul telefon Android care să conțină această tehnologie incredibilă

0
21

Galaxy S10 se așteaptă să fie anunțată în luna februarie la Mobile World Congress (MWC) și se presupune că va oferi un upgrade substanțial pentru credincioșii Samsung

. cel puțin trei variante; primele două au fost spuse standard și "+" modele de hardware care au devenit extrem de familiar în ultimii ani.

Dar, conform Bloomberg, Samsung intenționează de asemenea lansarea unui model mai ieftin al modelului Galaxy S10, care va să renunțe la o serie de caracteristici premium în schimbul unui preț mai ieftin.

Cea mai notabilă admitere din hardware-ul mai accesibil a fost considerată un semnaj Samsung cu curbură, ceea ce înseamnă că modelul S10 este presupus să sosească cu un panou plat.

Se așteaptă ca Galaxy S10 să prezinte nu numai o serie de schimbări estetice, ci și un flux de cele interne

Samsung se presupune că urmează tradiția alimentând S10 cu un chipset diferit, în funcție de regiunea în care este vândut in 1969002]

Unele modele de S10 sunt de așteptat să se laude cu propriul cip Exynos 9820 propriu de Samsung, care a fost recent prezentat de firmă.

Între timp, alte variante ale modelului S10 sunt considerate a fi dotate cu Qualcomm dragon 855. Recent, indicii de referință de la AnTuTu sugerează că Snapdragon 855 va depăși cu mult predecesorul și chips-ul lui Kirin 980 de la Huawei în ceea ce privește performanța generală

. primul telefon care arata cea mai noua si cea mai buna tehnologie a Qualcomm

Cu toate acestea, Lenovo a bătut Samsung la pumn anunțând noul smartphone Lenovo Z5 Pro GT, care va fi lansat luna viitoare și va fi alimentat de un Snapdragon 855.

va fi de asemenea un tampon de 12GB de memorie RAM si un GPU Adreno 640.

Mai important, Lenovo Z5 Pro GT se va lauda cu un design cu tot ecranul gratie unui mecanism alunecator care adaposteste cele doua camere frontale ale telefonului [19659002] O astfel de decizie de design este foarte asemănătoare cu Xiaomi Mi Mix 3 care a fost recent prezentat.

Z5 Pro GT va veni cu un display de 6.39 inch care va prezenta conținut la o rezoluție de 1080p. [19659002] În plus, dispozitivul va avea două camere orientate spre spate, care vor avea o calitate de 16 și respectiv 24 de megapixeli.

Oferta de smartphone Lenovo va avea și o baterie de 3.350 mAh și un finisaj cu negru de fum

Z5 Pro GT va fi lansat in China pe 24 ianuarie, dar pre-comenzile vor incepe pe 15 ianuarie.

Dispozitivul va costa 4.388 yuani chinezi, echivalentul a aproximativ 504 lire sterline.

Cu toate acestea, pentru a elibera dispozitivul în afara piețelor din China

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here