De ce spațiul de stocare în cloud este răspunsul la apetitul insatibil al unei universități pentru date

0
22

Fie că este vorba de cercetări de ultimă oră, fie de informații sensibile pentru studenți, colegiile și universitățile de astăzi trebuie să stocheze și să asigure cantități masive de date. Tot mai mult, CIO-urile din învățământul superior utilizează furnizori de nor pentru ajutor. Katherine Stevenson, in calitate de CIO pentru Universitatea din Louisville, spune ca UofL a vazut beneficiile stocarii cloud si isi extinde folosirea tehnologiei

"Universitatea are un apetit inepuizabil pentru date. Vezi: Instrumentul de decizie privind migrația cloud (TechPro Research)

Pentru a răspunde cererii, UofL a colaborat cu furnizorul de cloud Box , mi-a spus că acceptă provocarea mea de a umple-o mai repede decât o pot pune la dispoziție. Am reușit să oferim o resursă centralizată, finanțată centralizat de către universitate, care a fost extrem de bine primită. A contribuit la stimularea comunității noastre universitare de a nu folosi soluțiile proprii cum ar fi ieșirea și găsirea unui produs diferit și punerea pe o carte de credit personală sau alte modalități similare de a zgâria acea mâncare de depozitare. "

Indiferent de platformă, spune Stevenson securitatea este întotdeauna în mintea noastră.

"Noi doar înmuiem picioarele noastre în apele norale. Noi criptuzăm totul ca o chestiune de bună practică. Dacă îl stocăm pe un sistem de disc, îl criptăm. Dacă îl transmitem prin rețea, o criptăm. Nu este că așteptăm ca cineva să intre în centrul nostru de date și să fure un hard disk sau să atingă traficul în rețea. Este doar o practică simplă care este relativ ușor de întâlnit și autoritățile noastre de reglementare se așteaptă la aceasta. "

Când vine vorba de mutarea în nor, 451 Research Analyst Conner Forrest, spune că întreprinderile mari precum universitățile și marile corporații trebuie să decidă mai întâi ce caracteristici

"Trebuie să te gândești cum vrei să te apropii de conținut. Poate doriți să luați în considerare o metodă ECM mai tradițională, care este o abordare de management al conținutului întreprinderii și, eventual, ceva ce oferă instrumente cum ar fi captarea documentelor. Alte considerente includ nivelul dvs. de colaborare dorit și dacă doriți optimizarea fluxului de lucru și chiar posibilitățile de vânzare "

Forrest subliniază că mulți furnizori trebuie să ia în considerare atunci când aleg un furnizor de servicii de gestionare a conținutului

" Spațiul este populat de jucători pe care mulți o cunosc ca Box, Dropbox, Microsoft și câteva opțiuni Google. Există, de asemenea, o mulțime de companii și grupuri pe această piață mijlocie, care pot oferi și o valoare reală "

De asemenea, vezi :

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here