Cum un antreprenor a plecat de la fără adăpost la 50.000 de dolari pe lună

0
23

Utilizarea talentelor tale te poate face mult mai departe decât crezi. Iată cum un om și-a convertit lupta spre succes în opt luni.
            

Alex Grande, directorul executiv al Recognizeapp.com din San Francisco, și-a început cariera în 2004 în calitate de absolvent al colegiului clasic care se străduie să-și găsească un loc de muncă. În timp ce mulți studenți, în special cu grade de tehnologie, au posibilitatea de a găsi rapid un loc de muncă acest psiholog major de la Universitatea de Vest din Washington nu a fost

"http://www.techrepublic.com/" Stanford Student Creates Începeți, miliardar – asta e povestea tipică pe care o auziți, spuse Grande. "Ceea ce nu auziți sunt toți oamenii care nu merg la Stanford, dar au pietrișul, determinarea și filosofia sinelui – continuarea învățării de-a lungul vieții, pentru a atinge aceleași obiective. "

Grande sa răzgândit puțin, de la lucru în Coreea, până la o slujbă de vânzări din Seattle, dar nu a putut să-și dea seama că a renunțat la vânzări " SEE: Interviu telefonic înșelătorie: Web developer (Tech Pro Research)

Fără locuri de muncă, fără locuință și nicăieri, i sa oferit o înțelegere. Tatăl unui prieten sa oferit să-i schimbe un loc pentru a rămâne pentru ajutor în construcții pe pământul său Grande a luat fericit afacerea, a spus el, din moment ce oferta de adăpost a fost greu să se dea jos. Odată ce sa mutat pe pământul noului său șef, i sa arătat în noua sa casă: un cort. "Am locuit într-o pădure", a spus Grande. Ajutând pe pământ și petrecând singur nopțile în cortul lui, Grande avea ocazia să se gândească. Din fericire, a avut un alt articol cu ​​el, un laptop ieftin. Cortul său a fost înființat lângă o cutie de transformatoare, pe care a început să o folosească ca birou și ar fi folosit pentru conectarea la un DSL și navigarea pe internet, a spus el.
                                        

"M-aș conecta la computer noaptea și voi învăța." a spus Grande. "Am fost inspirat de internet.Este doar ceva care nu necesită mult cost în avans, aveți nevoie doar de un calculator și aveți nevoie de acces la internet.Am iubit ideea de a fi capabil [to use the internet] pentru a crea o afacere care ar costa zero în avans cost cu o schimbare, este nevoie doar de tine si de timpul tau. "

Cu dezvoltarea web fiind unul dintre cele mai bune abilitati digitale Grande a decis strategic sa urce la bord. "Am început să citesc cărți de dezvoltare web", a spus Grande. "Am continuat să învăț și să practic, construind site-uri web."

"Am vrut să mă fac un site web de portofoliu; ceva despre mine pe care aș putea să-l prezint lumii ca o modalitate de a obține un loc de muncă ", a adăugat Grande." Așa că am construit o pagină despre mine. Am pus fotografii pe care le luasem; Am avut o pagină despre fotografie; Am avut o pagină despre ideile de dezvoltare web – toate personalizate la vremea respectivă. "

Grande a făcut referire la studiile pe site-ul său ca" rețete "și la cărțile sale tutorial ca" cărți de bucătărie. "El a folosit prima carte pentru a învăța cum să creați "Aproximativ opt luni mai târziu, am reușit să conving pe o companie din Seattle că aș putea să o fac, chiar dacă într-adevăr am făcut-o, într-adevăr nu a putut; dar mi-am arătat că pot face acest lucru prin intermediul acestor site-uri web pentru hrana animalelor și asta mă ajută în dezvoltarea web-ului ", a spus Grande

" Am fost întotdeauna dedicat spiritului antreprenorial și, într-un anumit moment, am început să fac mai multe proiecte latura. Am lucrat la companii de tehnologie, am devenit mai bine și mai bine, mi-am perfecționat ambarcațiunile, am învățat mai multe abilități ", a adăugat el." Nu am încetat niciodată să învăț în această lume și în cele din urmă am creat Recunoaștere "

auto-finanțat și operat acum de șase ani, dovedindu-se a fi un prim efort de succes pe scară largă pentru Grande, racking aproape de 50.000 dolari pe lună.

Cuvinte pentru înțelept

Grande recunoscut că părți din povestea sa de succes au fost din cauza norocului , întâmplări și circumstanțe situaționale, dar atitudinea lui nu a fost. "Cel mai mare sfat pentru aspiranții antreprenori nu este să pierdeți timpul pentru a face ceva ce vă urăște"

"Faceți lucrul pe care îl simțiți cel mai confortabil", a spus Grande "Dacă te lupți și o urăști, poate nu vrei să o faci, pentru că dacă o urăști acum, o să o urăști mai târziu."

Cheia pentru determinarea planul dvs. de joc, în primul rând este de a gândi pe cont propriu, a adăugat Grande. "Nu aveam receptie celulara, nu exista distrageri, cred ca a fost un adevarat secret, izolare", a spus el.

Incercarea de ceva nou sau pornirea de la sol este o idee terifiantă, dar asta este normal, a spus Grande. "Peste 60% dintre persoanele din Amazon au sindromul impostor unde nu au impresia că s-au calificat pentru slujba lor, așa că am simțit acest lucru în trecut. , și construi și construi și nu pivot ", a spus el.

Vezi și

 istock-918365088.jpg "data-original =" https://tr4.cbsistatic.com/hub/i/r/2018/12/04/79f57a03-2435-4277-b0cd-1fc0b178704d /resize/770x/97b71d4df6e9487327f814b9bcb50c68/istock-918365088.jpg

Image: iStockphoto / fizkes
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here