Cum să începeți cu aplicații fără cod: 9 sfaturi

0
20

Companiile care se străduiesc să-și găsească sau să-și permită talentele dezvoltatorilor se îndreaptă din ce în ce mai mult spre platformele și fără cod pentru a le oferi angajaților din domeniul IT și pentru partea de afaceri șansa de a construi aplicații . Aceste platforme pot îmbunătăți eficiența, colaborarea, integrarea fluxului de lucru și serviciile pentru clienți și, în multe cazuri, pot deveni o parte necesară a afacerii, potrivit unui raport de marți al furnizorului de servicii fără cod Quick Base . cele 318 de organizații ale clienților chestionate în întreaga lume, aproape nouă din zece utilizatori de platforme non-code au declarat că pozițiile lor sunt esențiale pentru succesul afacerii, spunând că au îmbunătățit direct performanța afacerilor.

Aplicațiile fără coduri permit, de asemenea, unui grup mai diversificat de angajați să lucreze la dezvoltare, a constatat raportul. Aproape jumătate dintre cei intervievați folosind aplicațiile sunt femei, mai mult de patru din 10 sunt Millennials, iar mai mult de șapte din 10 lucrează în departamentele de afaceri din afara IT-ului.

SEE: Kit de angajare: programator (Tech Pro Research)

Cu atât de multe instrumente de pe piață, poate fi copleșitoare pentru organizații să știe de unde să înceapă. IT și linia de lideri de afaceri pot urma aceste nouă sfaturi pentru implementarea platformelor de dezvoltare fără coduri în mod corect, conform raportului:

1. Obțineți un consens cu privire la priorități

Examinați toate problemele sau problemele importante din afacerea dvs. sau cererile de tehnologie care ar trece prin IT, pentru a evalua unde aplicațiile fără coduri ar putea fi o altă opțiune. Căutați opiniile altor persoane despre echipa de conducere, precum și despre angajați.

2. Selectați cea mai bună tehnologie

În timp ce platformele fără coduri sunt proiectate să nu necesite experiență de programare, platformele trebuie să se integreze în infrastructura IT existentă cu o întrerupere minimă.

3. Începeți cu un pilot

Este întotdeauna cel mai bine pentru a începe mici, cu un proiect pilot, care este limitat în domeniul de aplicare și specifice unui proces de afaceri care nu afectează multe altele. Piloții vă permit să experimentați procesul și tehnologia și să vă ajustați și să vă îmbunătățiți în timp ce primiți feedback.

4. Securitatea mentorilor IT

Liderii IT sunt experimentați în gestionarea diferitelor grupuri prin provocări legate de securitate, integrare și adoptare de către utilizatori. Liderii ar trebui să aloce legături IT cu cei care lucrează cu instrumente fără cod pentru a supraveghea dezvoltatorii aplicațiilor de afaceri și pentru a stabili comunicări regulate între echipele de business și IT.

5. Luați în serios problemele de securitate

Organizațiile trebuie să echilibreze întreținerea unei infrastructuri sigure, cu încurajarea dezvoltării de aplicații fără coduri, ceea ce necesită un parteneriat în curs de desfășurare între constructorii IT și linia de afaceri. Contextul în care sunt construite aplicațiile și dacă sunt independente sau strâns legate de procesele altor departamente va determina cât de mult este nevoie de supraveghere IT.

6. Elaborarea documentației

La începutul adoptării instrumentelor non-code, liderii IT și de afaceri ar trebui să elaboreze împreună o politică care să evidențieze factorii interesați, contribuabili, procesele și tehnologiile necesare pentru proiectele pe care afacerea le va întreprinde cel mai probabil. De asemenea, IT poate scrie cele mai bune practici pentru dezvoltatorii fără cod care să se refere mai târziu, în timp ce dezvoltatorii înșiși ar trebui să creeze foi de parcurs care să detalieze aplicațiile lor pentru utilizatorii viitori.

7. Încrederea oamenilor

Liderii care dau angajaților posibilitatea de a construi aplicații vor trebui să evite micromanarea și să permită angajaților să fie creativi și productivi, încurajând totuși comunicarea și actualizările în curs.

8. Aplicații de testare înainte de lansare

Liderii trebuie să construiască un proces de asigurare a calității puternic înainte de a începe chiar și un pilot de bază. Aplicațiile noi ar trebui să fie testate pentru o funcționalitate completă, utilizatorii care realizează sarcini pe care aplicațiile trebuie să le abordeze. Doar atunci aplicațiile ar trebui mutate într-un mediu de producție în timp real.

9. Pregătiți-vă pentru unele lovituri pe șosea

Crearea de aplicații fără coduri este un proces de învățare și companiile se vor baza probabil pe rezultatele inițiale de-a lungul timpului. Cu toate acestea, oferirea de către angajați a capacității de a-și rezolva unele dintre propriile probleme cu aceste platforme poate să-i elibereze pe lideri pentru mai multe preocupări strategice.

"Dacă o aplicație funcționează corect și îndeplinește scopul principal al afacerii, puneți-o acolo", se arată în raport. "Puteți oricând să vă aliniați și să-l actualizați după cum este necesar. Agilitatea, la urma urmei, este o cheie importantă a succesului în lumea afacerilor din secolul douăzeci și unu"

Vezi și

 istock-912636834.jpg

Image: iStockphoto / Gorodenkoff Productions OU
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here