Cum de a reduce dimensiunea fișierului PST în Microsoft Outlook

0
24

Imagine: iStock / SunnyGraph
                                        

Utilizați Microsoft Outlook și vă bazați pe un fișier PST pentru a vă stoca mesajele, întâlnirile din calendar și alte date. Fișierul dvs. PST se poate mânca cu ușurință în dimensiune, ceea ce poate împiedica performanța Outlook și poate crește potențialul de corupere a fișierelor. În mod implicit, Microsoft limitează dimensiunea fișierului dvs. PST la 50 GB în Outlook 2010 prin Outlook 2019. Puteți crește această limită printr-un hack la registru, însă vă recomandăm să încercați să micșorați dimensiunea; pentru a face acest lucru, puteți să vă întoarceți la utilitarul de curățare încorporat din Outlook

Vezi: Sfaturi pentru Windows 10: Comenzi rapide pentru setările dvs. favorite (Tech Pro Research)

Instrumentul urmărește mesajele pe baza anumitor criterii, cum ar fi vârsta, mărimea și atașamentele, astfel încât să le puteți vedea și să decideți care dintre ele să fie șterse. După ce ați șters o mulțime de mesaje, puteți comprima fișierul PST pentru ao comprima la cea mai mică dimensiune.

Prima dvs. sarcină este să confirmați dimensiunea PST – puteți face acest lucru urmărind locația fișier în Explorer și verificarea proprietăților sale. Dar acest număr poate să nu fie exact, potrivit Microsoft, deoarece nu reprezintă neapărat fișierele șterse. În schimb, utilizați instrumentul Căsuța poștală pentru a obține o citire mai fiabilă. Deschideți Outlook, faceți clic pe meniul Fișier, selectați pictograma Instrumente și deschideți Curățarea cutiei poștale ( Figura A ))

Figura A

 Imagine erotică

Puteți să vă perfecționați în continuare criteriile de căutare. Faceți clic pe fila Mai multe opțiuni pentru a limita căutarea la anumite mesaje pe baza stării, marcajului, mărimii și a altor factori ( Figura G )

Figura G

 Figura F "data-original = https://tr2.cbsistatic.com/hub/i/r/2018/12/21/a952cdb9-0ce6-4936-83fd-7199efc1f7a6/resize/770x/6d999ce309f588f44c104cd1421919a8/figure-f.jpg

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here