Brawl Stars download numbers and Tokens soar but fail to smash Clash Royale | Gaming | Entertainment

0
21

Prima săptămână de Brawl Stars a văzut o mulțime de descărcări pe dispozitivele Android și iOS, oferind un mod diferit de moduri de joc pentru a încerca și a câștiga jetoane.

În timp ce noul joc mobil pare să construiască o solidă publicul care a petrecut timp cu colectarea de jetoane și a plăti pentru pietre, nu se compară cu succesul timpuriu al lui Clash Royale

Ambele au fost dezvoltate de Supercell, care a lansat până acum cinci jocuri în istoria lor. în timp ce există mulți jucători care doresc să câștige Star Tokens, ar putea fi ceva timp înainte ca veniturile să ajungă la Clash

Brawl Stars a fost lansat soft cu câțiva ani în urmă și a ajuns doar pe piețele principale ale App [19659002] Și, în opinia Apptopia Brawl Stars a reușit să câștige 5,1 milioane de dolari prin achiziții în aplicații și a fost descărcat de 9,5 milioane de ori în prima săptămână. a generat venituri de peste 22 milioane USD a obținut 13 milioane de descărcări.

Iată mai multe din raportul Apptopia, care afirmă: "Cel mai nou joc al lui Supercell, Braw Stars, lansat în întreaga lume în 12 decembrie. În prima sa săptămână de disponibilitate la nivel mondial, jocul a încasat 5,1 milioane de dolari prin achiziții în aplicații și a fost descărcat de 9,5 milioane de ori. SuperCell a testat Brawl Stars pe piețele de lansare soft timp de aproximativ 1,5 ani înainte de lansarea la nivel mondial, unde a generat venituri de aproximativ 6 milioane $

"Ca și în multe jocuri noi, descărcările încep deja să se retragă, lovind cel mai înalt vârf în ziua a cincea cu două milioane

"Cu toate acestea, veniturile jocului continuă să urce zi peste zi. Ultimul joc lansat de Supercell a fost Clash Royale în martie 2016. "Brawl Stars a fost deja clasat pe primul loc în 53 de țări în App Store și 47 pe Google Play.

"Jocul a atins doar o singură poziție globală în trei țări în ambele magazine. Dacă vom vedea evoluții interesante în metricile pentru Brawl Stars, vom fi sigur că le vom împărtăși. "

Aici sunt modurile actuale de joc disponibile pentru a juca în Brawl Stars

Gem Grab (3v3) out-strategize echipa adversa. Colecționați și țineți 10 pietre pentru a câștiga, dar obțineți fragmente și pierdeți bijuteriile.

Showdown (Solo / Duo): O luptă în stilul războiului royal pentru supraviețuire. Colectează power ups pentru Brawler. Luați un prieten sau jucați solo – fiți ultimul Brawler în picioare în cel mai rău război de război încă. Câștigătorul ia totul!

Bounty (3v3): Scoateți adversarii pentru a câștiga stele, dar nu lăsați-i să vă retragă. Echipa cu cele mai multe stele câștigă meciul!

Heist (3v3): Protejați-vă echipa în siguranță și încercați să vă deschideți adversarii. Navigați pe hartă pentru a vă furișa, distruge și distruge-ți drumul către comoara inamicilor.

Bătălia cu zbaturi (3v3): Este un joc cu totul nou joc de cerc! Arătați-vă abilitățile de fotbal / fotbal și înscrieți două goluri în fața celeilalte echipe. Nu există cărți roșii aici

Evenimente speciale: Moduri speciale de joc PvE și PvP cu timp limitat

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here