Ajutor! De ce site-ul meu continuă să afișeze conținut vechi?

0
21

Bine ați venit la "Am primit răspunsuri"? (în mod normal, publicate în fiecare joi) în care îi ajutăm pe colegii noștri să răspundă la întrebările lor tehnice. Tu ești cel care poate oferi sfaturi sau sfaturi pentru ai ajuta pe colegii tăi cu întrebările lor? Aveți propriile întrebări tehnologice? Postați-le pe forumurile noastre unde puteți primi răspunsuri de la colegii dvs.

Ați lucrat din greu la actualizarea site-ului dvs., totuși ați descoperit o problemă conţinut. Acesta este locul unde sa aflat membru TechRepublic joantomy și a apelat la comunitatea TechRepublic pentru a-i ajuta să își dea seama de ce anumite dispozitive continuă să afișeze vechiul conținut

membru TechRepublic joantomy ] scrie, "Am editat conținutul site-ului meu.Am verificat-o pe telefonul mobil și pe PC-ul meu Samsung galaxy S9 a fost dispozitivul meu de testare android, dar primesc versiunea mai veche în el în toate browserele (19659006) Vă mulțumim! "

Puteți să vă ajutați să vă ajutați? joantomy cu problema lor? Doar faceți clic pe butonul "Răspundeți acest lucru" de mai jos:

 Răspundeți Acest

Forumul TechRepublic este o comunitate de experți IT, unde puteți căuta sfaturi, împărtășiți cunoștințele, și bucurați-vă de camaraderia colegilor dvs. IT. Deci, dacă nu ați făcut-o deja – asigurați-vă că verificați forumurile de astăzi!

Mai multe Întrebări tehnice de la forumurile TechRepublic

A se vedea de asemenea:

Previous "Ai răspunsuri?" Întrebări

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here