Acum Asistentul Google vă va avertiza dacă zborul dvs. va fi amânat

0
21

Acest articol a apărut inițial pe ZDNet .

Asistentul Google vă va spune acum când vă prezice că zborul va fi probabil întârziat, informând utilizatorii chiar înainte ca liniile aeriene să confirme întârzierea.

Noua caracteristică de predicție a zborului anotimpul de vacanță în care zborurile sunt mai susceptibile de a fi amânate.

Utilizatorii pot solicita asistentei Google, "Hei Google, este zborul meu la timp?" sau întrebări despre un anumit zbor, cum ar fi "Care este starea zborului American Airlines de la Philadelphia către Denver?"

În următoarele săptămâni, probabil înainte de începerea pauzei de Crăciun, Asistentul Google va notifica în mod proactiv utilizatorii zborului prevăzut întârzierile și motivul pentru care știe răspunsul. Deci, utilizatorii s-ar putea aștepta să vadă un mesaj conform: "Din cauza unui zbor întârziat, există șanse mari ca acesta să fie întârziat cu cel puțin 30 de minute."

Așadar, s-ar putea să vă grăbiți la aeroport sau în ședința de așteptare pentru zborul dvs. oricum, dar cel puțin veți ști că există o șansă bună că va fi anunțată ca întârziată.

Google trimite doar o alertă de întârziere a zborului dacă are 85% sigur că zborul va fi amânat. Utilizează datele istorice despre starea zborului și învățarea mașinilor pentru a prezice confirmările companiilor aeriene. [19459109] Vezi cum am învățat să vorbim cu computerele și cum au învățat să răspundă înapoi [cover story PDF]

Google Flights în ianuarie dar a avut un prag mai mic de 80% certitudine pentru declanșarea unui avertisment.

Google a actualizat, de asemenea, Hărți pentru sezonul de sărbători cu informații de călătorie care conțineau sugestii de făcut atunci când călătoriți într-un oraș nou. Pentru a accesa informațiile, utilizatorii trebuie să deplasați cu mouse-ul în sus pe fila Explorare.

Și compania a adăugat noi date privind tendințele de zbor și de preț pentru vacanțele viitoare și pauzele de școală la " Getaway with Google ", un instrument de planificare a călătoriilor.

Când vine vorba de curățarea web-ului pentru prețul biletelor de avion, Google Flights va explica acum ce este inclus în prețul unui bilet, cum ar fi dacă acesta include bagajele de transport. Există și un filtru pentru a vedea numai prețurile cu bagajele de mână. Pentru zborurile internationale din Statele Unite, utilizatorii pot selecta un filtru pentru a include comisioanele de bagaj incluse.

Google a omorât pe Allo să se concentreze asupra mesajelor

Google a spus că va aduce toate cele mai bune trăsături ale lui Allo la Mesaje, cu primul care va fi ucis în martie 2019.

Google ajută la interfața Android Auto și la funcțiile de căutare pentru a minimiza distragerile șoferului în momentul găsirii și redării conținutului.

Viitorul lui Amazon Echo și Google Home pare sărăcit

Doar cât de intruziv vor deveni difuzoarele inteligente? Un nou videoclip bântuitor încearcă să își imagineze rolul în viața noastră viitoare. Nu este deloc Google Gmail: Iată de ce nu veți vedea pronumele de gen în Smart Compose

Google nu a putut opri Smart Compose sugerând gen- (19459011) Șapte reclamații GDPR depuse împotriva Google în legătură cu urmărirea locației utilizatorilor

Plângerile GDPR au fost depuse astăzi împotriva Google în Olanda, Polonia , Republica Cehă, Grecia, Norvegia, Slovenia și Suedia.

Pagina de pornire Google (CNET)

Google Home este un vorbitor inteligent, , dar în acest moment aveți atât de multe opțiuni de difuzor inteligent, încât sunt mai puțin înclinat să recomand acest copil echilibrat.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here