45% din locurile de muncă din domeniul tehnic vor fi independenți până în 2028

0
22

Viitorul muncii este independent, conform unui raport recent de la Porch. Mai mult de 16 milioane Rezidenții americani lucrează în prezent în contracte de muncă "contingente" sau "alternative", inclusiv lucrători independenți și lucrători la cerere

Industria tehnologică se bazează deja pe lucrătorii independenți lipsa de competențe și economisirea costurilor. Aproximativ 32% din rolurile industriei tehnologice sunt acum independenți, potrivit raportului. Facebook, Amazon, Uber și alți giganti tehnici folosesc mii de lucrători contractuali . La Google, lucrătorii contractuali depășesc în prezent angajați cu normă întreagă. (19459004) [19459109] [19459109] În următorii 10 ani, se estimează că 45% independent, a prezis raportul. Predicțiile se bazează pe un studiu realizat de peste 1.000 de angajați și 291 de angajatori din diferite industrii. Lucrările de la distanță din industrie sunt, de asemenea, susceptibile de a crește, potrivit raportului: în timp ce 21% din locurile de muncă din domeniul tehnologiei sunt în prezent la distanță, se estimează că 45% va fi până în 2028, prognoză.

Lucrătorii din industria tehnică nu planifică deja să rămână pe teren pe termen lung, raportul a constatat că 47% dintre angajații din domeniul tehnologiei intervievați au declarat că intenționează să schimbe industria în următorul deceniu, probabil din cauza stresului ridicat și ratele de epuizare asociate acestor posturi. Industria tehnologică a avut cel de-al treilea cel mai mare număr de angajați care a spus acest lucru, după hotel, servicii alimentare, ospitalitate (57%) și en-gros și cu amănuntul (55%).

Aproape 51% dintre persoanele care desfășoară activități independente cu normă întreagă utilizează site-uri și aplicații terțe pentru a-și găsi un loc de muncă, a aflat raportul. Dintre lucrătorii care utilizează aceste site-uri, 66% au declarat că se simt mulțumiți de securitatea locurilor de muncă, 53% din venituri, 62% din carieră și 72% din echilibrul dintre locul de muncă și viața personală, potrivit raportului.

Puteți citi mai multe despre cele mai solicitate abilități și locuri de muncă cu cea mai rapidă creștere pentru freelancerii pe TechRepublic, precum și despre ca un intreg, per total.

Tintele mari pentru liderii de tehnologie:

  • În următorii 10 ani, aproximativ 45% din rolurile tehnologice vor fi independenți. – Porch, 2018
  • 51% dintre freelancerii cu normă întreagă utilizează site-uri și aplicații terțe pentru a găsi un loc de muncă. – Porch, 2018

Vezi și

 istock-876649296-1.jpg

Imagine: iStockphoto / FlamingoImages
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here