16 podcast-uri de tech și profesioniști de afaceri ar trebui să verificați

0
21

Cu atât de multe opțiuni disponibile pentru podcast, decizia pe care să le asculți poate fi o provocare. Următoarea listă de podcast-uri de tehnologie și de afaceri poate ajuta la o decizie mai ușoară.
            

Potrivit Edison Research 44%, sau 124 de milioane de americani, au ascultat un podcast, 26% ascultând podcast-uri lunar. Mulți ascultători se bazează acum pe podcasturi ca surse de știri și informații de încredere. Cu peste 540.000 de podcast-uri disponibile – și numărul este în creștere în fiecare săptămână – poate fi dificil să restrângeți alegerile; această listă explorează 16 podcast-uri axate pe subiecte de afaceri și tehnologie care merită să fie verificate.

Gazda Kara Swisher este cofondatorul un jurnalist tehnic pentru The New York Times și considerat de mulți ca fiind o autoritate de lider în domeniu. Ea intervievează lideri tehnologici influenți, personalități media și politicieni; unii dintre oaspeții săi în 2018 includ Elon Musk Mark Zuckerberg și Bad Blood autor John Carreyrou . Swisher colaborează, de asemenea, cu podcastul Pivot cu profesorul NYU, Scott Galloway, în care discută despre influența tehnologiei asupra mediului de afaceri, culturii, mass-media, publicitate, politică și multe altele. Recode Decode prezintă noi episoade în zilele de duminică, marți și vineri.

(TechRepublic)

În mod obișnuit cunoscut sub numele de TWiT, Leo Laporte găzduiește această discuție în stil rotund care se concentrează pe știrile despre tehnologie și recenzii, electronice de consum și internet. Participanții la spectacol variază de la o săptămână la alta; oaspeții recurenți includ Wil Harris, Tom Merritt (un colaborator al TechRepublic) și Kevin Rose, și au avut loc apariții notabile de la Steve Wozniak, Kevin Mitnick, LeVar Burton și Wil Wheaton. Laporte este fondatorul și proprietarul rețelei TWiT Netcast Network și găzduiește mai multe alte podcast-uri cu tematică tehnică, care pot fi găsite pe fluxul său Radio Leo . Pentru a prinde episoadele live TWiT, ascultați în fiecare duminică la ora 3:00 pm PST

Creat și găzduit de Guy Raz și co-produs cu NPR, Ora de radio TED este un podcast săptămânal în care Raz discută diverse subiecte cu gânditori de vârf, oameni de știință , artiști și vizionari. Raz a abordat subiecte cum ar fi: "Cum a preluat Internetul viețile noastre?", "Care este viitorul hranei?", "Cum tehnologia spațiului poate schimba viața pe Pământ", "Artă ciudată și ciudată făcută de AI" și multe altele. (19459006)

O altă colaborare NPR / Guy Raz, cum am construit această caracteristică interviuri cu fondatori, directori executivi, antreprenori și idealiști în spatele unor companii cunoscute, printre care Airbnb, Lyft, Stitch Fix, Whole Foods, DoorDash, Slack, Flickr și Lululemon, pentru a înțelege cum aceste companii înfloritoare au obținut un succes atât de mare. Podcast-ul difuzează în fiecare zi de luni și joi.

Cu peste 300 milioane de descărcări, The Tim Ferriss Show a primit numeroase premii și recenzii rave, printre care se număra top podcast-ul de afaceri de către cititorii revistei Fortune Magazine. Ferriss, un autor de succes, investitor înger și consultant pentru mai multe startupuri tehnologice, întreabă invitații despre cărțile preferate, obiceiurile de exercițiu, sfaturile pentru gestionarea timpului și multe altele. Unii dintre oaspeții săi din trecut au fost Peter Thiel, Marc Andreessen, Reid Hoffman, Ray Dalio și Tony Robbins. Fiți în căutarea unor noi episoade ale podcast-ului său, care, de regulă, difuzează în fiecare săptămână în zilele de luni și joi.

Recipientul Webby Voice Populat pentru cel mai bun podcast de afaceri, Masters of Scale este găzduit de Reid Hoffman, co-fondator al LinkedIn și investitorul Greylock Partners. Hoffman discută modul în care companiile cresc din nimic și continuă să obțină un mare succes. Cu o listă de clienți echilibrată și echilibrată în funcție de gen, Masters of Scale explorează subiecte care includ lucrul cu milenii, cum să angajeze oamenii potriviți, modul în care fondatorii companiei își petrec timpul liber, construind încredere cu angajații și formulând idei de afaceri. Noile episoade sunt de obicei disponibile de două ori pe lună și pot fi descărcate direct de pe site-ul sau pe iTunes și pe Google Play . tech și analist în afaceri și Stratechery fondator, și James Allworth, un autor de bestselling și șef de inovare la Cloudflare Cazul Curții Supreme, atenția Amazonului asupra experienței clienților, teoria agregării și alte subiecte importante care se învârt în jurul tehnologiei și al societății. Toate episoadele anterioare și viitoare ale Exponent sunt disponibile pentru descărcare pe site-ul iTunes sau pe @exponentfm pe Twitter Brad Stone, alături de reporterii de la Bloomberg, găzduiește acest podcast săptămânal care explorează rivalitățile tăcute, proiectele ascunse și adevărurile inconfortabile din industria tehnică. Episoadele includ: "A face senzația de criză profundă a lui Tesla", "Un oraș fantomatic canadian ia o gamă pe Bitcoin", "Cum Tech este harmingi utilizatorii săi cei mai vulnerabili" și "Rasa de a preda roboți cum să ne facă locurile de muncă". Noi episoade de aer în fiecare marți

Această săptămână Wall Street Journal podcast găzduită de Jennifer Strong oferă o privire cuprinzătoare asupra modului în care știința și tehnologia afectează viața noastră de zi cu zi; subiectele includ AI, aplicații de plată mobile, orașe inteligente, calcul cuantic și blockchain. (19659014) Podcastul oficial al firmei cu capital de risc Andreessen Horowitz prezintă tendințe și știri despre robotică, automatizare, AI, învățare automată, criptocurrency și multe altele, de la experți din industrie, lideri de afaceri și alte minți minunate. Cu episoade multiple care difuzeaza in fiecare saptamana, a16z este un plus extraordinar pentru orice playlist podcast. Episoade anterioare și noi pot fi găsite pe site-ul al companiei sau descărcate prin Soundcloud .

Tom Merritt (o contribuție la TechRepublic) și Sarah Lane vorbiți cu contribuabili obișnuiți și cu unele dintre cele mai importante nume din industrie. Alaturi de show-ul companion Daily Tech Headlines care este o actualizare de 10 minute despre stirile tehnologice esentiale, aceste podcasturi ofera o imagine coerenta a ceea ce se intampla in lumea in continua schimbare a tehnologiei. Ambele prezinta episoade noi de aer de luni pana vineri.

Vezi: Top 5 al lui Tom Merritt (revista TechRepublic Flipboard)

Interviu cu Chase Jarvis cei mai bine vânduți autori, câștigătorii premiului Pulitzer și inovatorii și antreprenorii de top pentru a obține o privire interioară asupra a ceea ce le face atât de mult succes. Ascultătorii pot învăța modalități noi de a-și atinge propriile scopuri de carieră și viață. CNET găzduiește Roger Cheng și Ben Fox Rubin, discută știrile de top despre Apple, Microsoft, Amazon, Google, Elon Musk / SpaceX, Facebook , Twitter, 5G, NASA și multe altele. (19659019) Fostul membru al personalului CNET, Molly Wood, co-găzduiește acest podcast săptămânal cu gazda și editorul senior Kai Ryssdal Marketplace . Wood și Ryssdal acoperă subiecte legate de economie, tehnologie și cultură. Subiectele anterioare sunt: ​​riscurile posibile asociate cu VR, modul în care rezultatele căutării Google sunt părtinitoare, efectul lui Amazon pe piața muncii, serviciile de știri cu tehnologie de blocare și înțelegerea "cultului personalității" din jurul lui Elon Musk. (19459009) (TechRepublic)

Steven Johnson, cel mai bine vândut autor al How We Got To Now aduce la viață poveștile oamenilor de știință, inginerilor și oamenilor obișnuiți care au făcut unele dintre cele mai mari descoperiri din epoca modernă. Ascultatorii vor auzi despre munca în echipă, competiția și momentele surprinzătoare din spatele creării AI, a smartphone-urilor, a imprimantelor 3D și a altor tehnologii actuale. American Innovations este disponibil pentru descărcare de pe iTunes Stitcher Spotify și TuneIn . CEO-ul lui Chorus One și Sébastien Couture își concentrează discuțiile asupra criptocurrencyului și, mai exact, asupra Blockchain, Ethereum și Bitcoin. Spectacolul lor săptămânal cuprinde interviuri cu experți în domeniu precum Nick Sullivan din Cloudflare, Brian Behlendorf, directorul executiv al Hyperledger, Justine Drake de la Ethereum și Guy Zyskind, fondator și CEO al Enigma, alături de multe altele.

De asemenea, vezi

 photo-20.jpg

Image: iStockphoto / avdyachenko
                                        

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here