13 certificări in-demand tech care vă vor ajuta să obțineți o treabă mai bună

0
22

Aproximativ 43% dintre liderii de tehnologie vor crește salariile atunci când vor angaja pentru anumite posturi în cerere, potrivit unui raport Robert Half Technology.
            

Cu o piață a forței de muncă bine dotate cu tehnologie, angajații cu abilitățile și certificările corecte pot să plătească salarii mari pentru posturile în cerere, potrivit unui raport recent de la Robert Half Technology. În timp ce multe organizații oferă certificări pentru lucrătorii în tehnologie și managerii de proiect – dintre care unele pot să crească drastic salariul unui salariat – poate fi copleșitor să știe ce să urmeze.

Zece din 12 lideri IT au spus că certificările sunt valoroase pentru angajați, conform unui sondaj al jurnalului TechRepublic CIO . Cei mai mulți au fost, de asemenea, de acord că, deși nimic nu poate înlocui experiența practică, certificările pot acționa ca punct de referință al capacităților angajaților.

Aproximativ 43% dintre liderii tehnologici au declarat că sunt dispuși să mărească pachetul salarial sau de compensare atunci când angajează pentru anumite posturi greu de ocupat, se arată în raport.

SEE: Viitorul locurilor de muncă IT: un ghid de lider de afaceri (Tech Pro Research)

Unele dintre cele mai solicitate abilități tehnice și de expertiză sunt .NET, Angular, Apache Spark, inteligenta artificiala (AI), blocheaza, C #, nor si software ca serviciu (SaaS), Golang, Hadoop, Java, JavaScript, masina de invatare, SQL, Python, R, ReactJS si React Native, și Swift, potrivit raportului.

 • Aici găsiți 13 dintre cele mai valoroase certificări tehnologice, în ordine alfabetică:

  1. Agile și Scrum
  2. AWS Certified Solutions Architect
  3. Certified Ethical Hacker (CEH)
  4. CISSP)
  5. Cisco Certified Network Associate (CCNA)
  6. CompTIA A +
  7. Certificare globală de asigurare a informațiilor (GIAC)
  8. IT Infrastructure Library (ITIL) (19659009) MCSE: Cloud Platform and Infrastructure
  9. Project Management Professional (PMP)

  Pentru a afla mai multe despre certificările de top IT care vă pot mări salariul, citiți acest articol din TechRepublic .

  Tocurile mari pentru liderii de tehnologie:

  • PMP, MCSE și CISSP se numără printre cele mai solicitate certificate de tehnologie. – Robert Half Technology, 2018
  • 43% dintre liderii tehnologici au declarat că sunt dispuși să mărească pachetul salarial sau de compensare atunci când angajează pentru anumite posturi greu de ocupat. – Robert Half Technology, 2018

  Vezi și

   istock-905545264.jpg

  Imagine: iStockphoto / GaudiLab
                                          

 • Source link

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here